Kripto Para Alım Satım Yazılımı Kullanıcılara Birden Fazla Borsada Aynı Anda İşlem Açma Fırsatı Tanıyor

Bulut tabanlı kripto para yazılımı sağlayıcısı, kripto para alırken ve satarken birden fazla borsa kullanmanın cazip faydaları olduğunu söylüyor ve hesapları tek bir yerde birleştirmek için sezgisel bir arayüz sunduğunu iddia ediyor

Bitcoin rehberleri

Bulut tabanlı kripto para yazılımı sağlayıcısı, kripto para alırken ve satarken birden fazla borsa kullanmanın cazip faydaları olduğunu söylüyor ve hesapları tek bir yerde birleştirmek için sezgisel bir arayüz sunduğunu iddia ediyor.

TradeSanta’daki yöneticiler, birden fazla borsa kullanmanın, günlük yatırımcıların daha geniş işlem çiftlerine erişim sağlayabileceği, piyasada neler olduğuna dair daha geniş bir perspektiften bakabileceği ve hatta bir işlem platformunun Bitcoin’i diğerlerinden daha ucuza sattığı zaman arbitrajdan yararlanabileceği anlamına geliyor.

TradeSanta, tüm bu kripto para borsalarının bulut tabanlı yazılımına bağlanmasını sağlayan sezgisel bir API sayesinde çoklu oturum açmanın olumsuz yanlarını ortadan kaldırdığını belirtiyor. Kullanıcıların hesaplarını hızlı ve güvenli bir şekilde bağlamalarına yardımcı olacak adım adım yönergeler ve yeni yatırımcıların hangi borsaların kendileri için doğru olabileceğine karar vermelerine yardımcı olabilecek bilgiler sağlıyor.

İki dakikada kolay bot kurulumu

Borsaları bağlama süreci tamamlandığında, TradeSanta, kullanıcılarının iki dakika içerisinde işlem botlarını aktif etme özgürlüğüne sahip olduklarını söylüyor. Tek yapmaları gereken ticaret yapmak istedikleri işlem çiftini seçmek.

Bu şekilde platform üzerinden long ve short stratejileri eklenebilir, yani piyasalar yükseliş ve yükseliş bölgesinde olduğunda aktifleştirme potansiyeli vardır. Kâr edebilecek hedefleri konuşlandırılabilir, böylece belirli fiyat seviyelerine ulaşıldığında pozisyonlar derhal kapatılır ve piyasa göstergeleri doğru olduğunda yeni işlemlerin otomatik olarak açılması için teknik göstergelere güvenilebilir. Bu stratejiler manuel olarak oluşturulabilir veya kullanııc tercih ederse, daha önceden birçok kez test edilen ve önceden ayarlanmış şablonlara güvenebilirler.

Tradesanta’yı hemen kullanabilirsiniz

Kripto para ticareti günde 24 saat, haftada yedi gün gerçekleştirilebilir. Bu nedenle piyasa hareketlerini her zaman takip etmek neredeyse imkansızlaşıyor. Otomasyon sayesinde TradeSanta, kullanıcıların bilgisayarlarına veya telefonlarına sürekli bağlı kalmadan fırsatları yakalamalarını sağlayarak uykuya dalmalarını yani diğer bir deyişle diğer ticari çıkarlarını takip etmelerini sağlar.

Şeffaf analitik, yatırımcıların botlarının her zaman nasıl performans gösterdikleri hakkında kapsamlı güncellemeler alabilmelerini ve volatil zamanlarında anında uyarı sunan Telegram bildirimleri alabilmeleri anlamına geliyor.

Bir milyondan fazla işlem

TradeSanta verileri, otomatik platformuna olan talebin sağlıklı bir şekilde arttığını gösteriyor. Yazılımı ile 1 milyondan fazla fırsat tamamlandı ve 14.500’den fazla ticaret botu, yazı yazıldığı sırada aktif durumda. Web’de ve Android ve iOS cihazlarına yönelik uygulamalar aracılığıyla sunulan yazılımın ayrıca 36.500 aktif kullanıcıdan oluşan canlı bir topluluğu var.

Şirket, tüm arka plandaki yatırımcıların kendileri için doğru paketi bulmasını sağlayan net bir fiyatlandırma yapısı sağlamaya çalıştı ve başarılı oldu. Ücretsiz bir plan, önceden ayarlanmış tüm ticaret stratejilerine, sınırsız sayıda işlem çiftine ve aynı anda en fazla iki botun kullanımına erişim sağlar. Abonelikler, mevcut ticaret botlarının sayısını artırır.

Türkçe dili destekliyor

Uluslararası görünümde TradeSanta, son zamanlarda Türkçe ve Portekizce de dahil olmak üzere yeni dillerdeki yazılımlarına destek verdi. Yöneticiler bunun yerel talebe yanıt olduğunu söylüyor – iç veriler kripto botlarına ilginin son zamanlarda Türkiye ve Brezilya’da arttığını gösteriyor.

Yazılım, Binance, Huobi, Upbit, HitBTC, Bitfinex ve Bittrex gibi bir dizi büyük uluslararası kripto para platformlarını destekliyor. Şirkete göre, yakında BitMEX ve OKEx ile bağlantı kurulacak.

Coinbilgi.net yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Coinbilgi.net, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için [email protected]