Syscoin (SYS) Nasıl Alınır? SYS Satın Alma Rehberi

Syscoin Nedir


Syscoin Nedir?

Syscoin küresel bir ağ, dağıtılmış bir defter, merkezi olmayan bir veri tabanı ve bir blockchain’dir. Aynı zamanda bir kripto para birimi, bir altcoin, bir dijital para birimi ve takas edilebilirdir.

Syscoin, Bitcoin protokolünün bir fork’undan ortaya çıktı. Bitcoin ile özelliklerini geliştirir. Geliştiricilerin iddialarına göre, bize gezegende şimdiye kadar var olan en güvenli, istikrarlı ve ölçeklenebilir ağlardan birini verir.

İlk olarak proje Satoshi Nakamoto’nun blockchain’e pazar yeri ekleme konusundaki orijinal vizyonunu tamamladı ve sonrasında geliştirilmeye devam etti. Syscoin, sıfıra yakın işlem ücretleriyle, inanılmaz hız sunan ve işletmelere malları, varlıkları, dijital sertifikaları ve verileri güvenli bir şekilde ticaret yapmak için altyapı sağlayan devrim niteliğinde bir kripto para birimidir.

Syscoin sadece para ve ticaretle ilgili değildir, blocckhain üzerinde işlere yönelik kendine has  özellikleri sayesinde çeşitli iş türlerini çekme yeteneğine sahiptir. eBay tüccarlarından ve High Street mağazalarından tıbbi uygulamalarda, sigorta ve oyunlara kadar, Syscoin’in merkezi olmayan ağı kullanılabiliyor.

Syscoin siteminin merkezinde kendi kripto para SYS bulunuyor. SYS coin nasıl alınır, nereden alınır birlikte inceleyelim.

SYS Nasıl Satın Alınır?

SYS coin yüksek hedefleri sayesinde popüler birkaç borsada listelenmeyi başardı. Bazı yüksek hacimli borsalarda BTC karşılığında satın alınabiliyor. Ancak fiat para birimlerine karşılık borsalarda listelenmiş durumda değil. Bazı uygulamalar üzerinden kredi kartıyla alım seçeneği de var ama işlem ücretleri genellikle oldukça yüksek.

Syscoin’i altcoin borsalarından satın almak en iyi seçenek. Eğer hali hazırda kripto paranız yoksa altcoin borsalarına geçiş yapmanız gerekiyor. Hem giriş hem de satın alımı yapacağınız borsada bulunan popüler kripto paraları kullanarak transfer işlemini tamamlayabilirsiniz.

SYS Listeleyen Bir Borsada Hesap Açın

Günümüzde borsa hesabı açmak oldukça kolay ve hızlı sonuçlanan bir işlem. Borsalar genellikle bir takım kişisel bilgileri talep ederler. Çoğu borsaya yatırım yapmak için bir gerekliliğe ihtiyaç yoktur. Ancak bazı borsalarda çekim yapabilmeniz adına sizden kimliğinizi doğrulamanız istenebilir.

Borsaların arama kısmına alacağınız kripto paranın sembolünü yazarak o borsada listelenip listelenmediğini görebilirsiniz. Borsanızı seçtiyseniz satın alma işlemi için hazırsınız demektir.

Satın Alma İşlemini Gerçekleştirin

Borsaların satın alma sayfaları birbirine oldukça benzerdir. Genellikle birkaç satın alma seçeneği bulunur. Bunlardan bazıları limit, piyasa, stop limit gibi seçeneklerdir. Limit satın alma seçeneği ile girdiğiniz fiyattan eşleşme bulunduğunda işleminiz gerçekleştirilir. Piyasa seçeneği ileyse o andaki satıcılar ile anında eşleştirilir ve işleminiz tamamlanır.

Sol altta görünen kısma almak istediğiniz miktar ve fiyatı girebilirsiniz.

SYS Nereden Alınır?

SYS coin’in yer aldığı borsaları aşağıda görebilirsiniz.

Borsa Parite Toplam Yaklaşık İşlem Hacmi
Binance SYS/BTC SYS/BUSD %37,12
Pionex SYS/BUSD %38,5
Bittrex SYS/BTC %0,82
CoinEx SYS/BTC  SYS/USDT %0,59

Genel Bakış

SYS coin’in Temmuz 2021 itibariyle genel bilgileri şöyle görünüyor:

Coin Sembolü SYS
Toplam Arzı 888,000,000
Dolaşımdaki Miktarı 616,132,069
En Yüksek Fiyatına Ulaştığı Tarih 13 Haziran 2018
En yüksek Fiyatı $0.97
Endüstri Kurumsal Çözümler
Token kullanım alanı Ödüller ve ödemeler
Bulunduğu Ağ Kendi ağı

Syscoin Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Syscoin ekibi, 2017 yılından beri anında aktarımlar ve zincir dışı verilerin güvenliğini sağlamak için bir kimlik doğrulama kitaplığı da dahil olmak üzere Syscoin’e sürekli bir iyileştirme akışı sunuyor.

Yakın zamanda özel sermayenin eklenmesiyle Syscoin ekibi, 2014 lansmanından bu yana ilk kez yoğun bir pazarlama kampanyası başlattı.

Syscoin ayrıca BlockMarket’i Microsoft’un Azure pazarında kullanılabilir hale getirmek için Microsoft ile ortaklık kurdu. Bu insanların özellikle geliştiricilerin de Syscoin’i fark etmelerine yardımcı olabilir. Daha fazla kişi ve şirket, Syscoin’in arkasındaki merkezi olmayan pazar yeri olan BlockMarket hakkında bilgi edindikçe, bu aynı zamanda kullanıcı tabanının boyutunu da etkileyebilir.

Syscoin ekibinin 2018 planları, Amazon ve eBay mağazalarının bir içe aktarma işlevi aracılığıyla BlockMarket’e aktarılmasına olanak sağlanmasını içeriyor. Shopify gibi platformların Syscoin’i kullanmasına ortam yaratmak için eklentiler de geliştirilmektedir.

Syscoin, bitcoin ve Zcash’in BlockMarket’te kabul edilebilir tek kripto para olması nedeniyle Syscoin’in hem BTC hem de Zcash’in fiyatı ve alımına bağlı olduğunu söyleyebiliriz. Daha fazla kullanıcı pazara katılıp SYS kullandıkça, Syscoin ekibinin sonunda platformda kabul edilen tek ödeme şekli olarak Syscoin’i benimsemesi oldukça yüksek ihtimal.