FARA Coin Nedir?

FARA coin, FaraLand adı verilen bir tür blockchain oyunculuk platformunda kullanılan kripto paralardır

FARA coin

FARA coin, FaraLand adı verilen bir tür blockchain oyunculuk platformunda kullanılan kripto paralardır. FaraLand platformunu ise kullanıcılarına çeşitli blok zinciri oyun hizmetleri sağlayan geniş kapsamlı bir ekosistem olarak tanımlayabiliriz. Bu ekosistemde hem oyun severlere hem de kripto para meralılarına hitap etmek hedefleniyor. Projenin sahip olduğu hedefler doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalara göre kullanıcıların platforma sürekli olarak bağlı kalmaları amaçlanıyor. Oyun içerisinde yer alan ve dijital özelliklere sahip toplanabilen unsurlar bu bağlamda gösterilebilir. Kripto para piyasası son zamanlarda metaverse ve oyun projeleriyle çalkalanıyor. Kullanıcılar son günlerde popüler hale gelen bu iki alanda hizmet alma talebinde bulunuyor. Proje geliştiricileri de bu talebe karşılık veriyorlar. Sonuç olarak çok sayıda yeni oyun ve metaverse projesinin piyasaya dahil olduğunu şahit oluyoruz. Piyasadaki onlarca proje arasında dikkat çekmek için diğerlerinden farklı ve kaliteli olanaklara sahip olmak gerekiyor. FaraLand ekibi de bu amaçla çeşitli çalışmalar gerçekleştirmiş. Peki ama gerçekten bu platformda kullanıcıların ihtiyacına yanıt verecek hizmet ve avantajlar sunuluyor mu? Yazının devamında bu sorunun yanıtını vermeye çalışacağız.

Okumaya devam ettiğiniz bu yazı boyunca FaraLand platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine sağladıklarından bahsedeceğiz. Bunun yanı sıra FaraLand platformunda kullanılan kripto para FARA coin hakkında da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda paylaşacağız. Blockchain’de yer alan en büyük savaş oyunu olduklarını iddia eden FARA coin ekibi bir hayli iddialı görünüyor. Oyun tutkunlarının kripto paralarla bir araya getirilmesini hedefleyen projelerin son zamanlarda öne çıktığını görüyoruz. Piyasadaki bu trendin yeni kullanıcıları kripto para ekosistemine dahil ettikleri yadsınamaz bir gerçek. Ancak bu trende ayak uydurmak isteyen kullanıcıların tercih edecekleri projeleri dikkatle incelemeleri gerekiyor.

FARA Coin Ne Zaman Çıktı?

FARA coin projesi ilk faaliyetlerine 2021 yılında başladı. Yılın ikinci çeyreğinde halka arz edilen platform kendisine bu vesileyle yeni kullanıcılar edindi. BEP 721 türünden token standardının takip FaraLand projesi kullanıcıların NFT üretebilmelerine olanak veriyor. Bu protokolü Ethereum (ETH) ağındaki ERC-721 token standardına benzetebiliriz. 2021 yılının mayıs ayında kullanıcılarıyla buluşturulan FARA coin’ler aynı dönemde bir tür piyasa meydana getirmiş oldu. Kullanıcıların FARA coin’leri stake etmelerine de imkan veriliyor. Stake işlemleri FaraLand ekosistemine birçok açıdan katkı sağlayacak sonuçlar doğuruyor. Projenin yol haritasına uygun şekilde çalışmalar sürdürerek platformu genişlettiğini görüyoruz. Kendisine yeni kullanıcılar edinen FARA coin gelecekte de başarılı şekilde ilerlemek niyetinde. Ancak sürprizlerle dolu kripto para piyasasında nelerin olacağın ve projelerin bu piyasada nasıl seyredeceğini kesin olarak kestirmek bir hayli güç.

FARA Coin Fiyatı Nedir?

FARA coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıkları kullanarak ulaşabilirsiniz. FaraLand ekibi, projelerinin kripto para topluluğuna en verimli şekilde tanıtılması adına çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Bu kapsamda iyi bir web sayfası geliştiren ekip, platform hakkında merak edilen bütün soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evrakı da burada paylaşıyor. Bu tür evraklara whitepaper dendiğini biliyoruz. Whitepaper dosyalarında projeler hakkında gerek sektörel gerekse de teknik verilerin bulunduğu herkesin malumu. Böylece hem o projeye yatırım yapacak kullanıcılar hem de teknik imkanlarla ilgilenen geliştiriciler arzu ettikleri bilgilere rahatlıkla erişebiliyor. İyi tasarlanmış bir whitepaper dosyasına sahip olan projeler topluluk tarafından daha güvenilir olarak görülüyor diyebiliriz. FARA coin projesi de bu projelere arasında gösterilebilir.

FARA coin projesinin tanıtıcı dosyasına göre bu coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşıyoruz. Buna göre piyasadaki FARA coin miktarı toplamda 100 milyon adeti aşamayacak. İçeriğin hazırlandığı anda dolaşımda bulunan FARA coin’lerin sayısı 17,5 milyonu geride bırakıyordu. Bu miktar toplam arzın yaklaşık %18’ine karşılık geliyor.

FARA Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 FARA coin $ 0.024281 TL’den işlem görüyor. FARA coin fiyatı son 24 saat içerisinde -0.46% değişim gösterdi. FARA coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 0.024281 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 0.024281 dolar seviyesinde.

FARA Coin Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 FARA coin $ 0.024281 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle FARA coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 5,7 dolarla kaydetti. Bununla birlikte FARA coin yılın en düşük seviyesini ise 0,28 dolarla belirledi.

FARA Coin Nasıl Çalışmaktadır?

FARA coin’ler FaraLand adı verilen bir blockchain oyun ekosisteminde kullanılıyor. Bu ekosistemin mevcut sektördeki en büyük savaş oyunlarından olduğu iddia ediliyor. Kripto para severler ve oyun tutkunlarının gerçekten büyük olma özelliği taşıyan bir oyunu oynamak isteyeceklerini düşünebiliriz. Elbette kullanıcıların nasıl davranacaklarını kesin olarak tahmin etmek mümkün değil. Piyasada FaraLand tarafından sunulan hizmetleri sağlayan çok sayıda platform bulunuyor.

FaraLand platformunda kullanıcıların toplayarak gelir elde edebildikleri dijital unsurlar yer alıyor. FaraLand evreninde bunların yanı sıra oyuncuları çeşitli eğlenceli deneyimler bekliyor. Ekibin hazırladığı web sayfası incelendiğinde piyasadaki mevcut metaverse projelerinin önüne geçebilmek için birçok yola başvurulduğunu görebilmek mümkün. Ekosistemdeki bu özelliklerin etkili olup olmadıkları hakkındaki son kararı kullanıcıların kendiler vermesi gerekiyor.

FARA Coin Nasıl Satın Alınır?

FARA coin satın almak isteyen kullanıcılar belirli kripto para borsalarından faydalanabilirler. Bu borsalar arasında Pancakeswap, Lbank, MEXC, XT.COM, BiSwap ya da BKEX gibi isimler yer alıyor. FARA coin satın almak isteyen kullanıcılar bu platformları ziyaret edebilirler.