Basic Attention Token (BAT) Coin Nedir?

Basic Attention Token ya da diğer adı ile BAT olarak bilinmektedir


Basic Attention Token ya da diğer adı ile BAT olarak bilinmektedir. Reklam vermekte olan şirketlerin yapmış oldukları harcamalar karşılığında güzel bir görüş sağlamaktadır. Ekran karşısında kullanıcıların geçirmiş oldukları süreleri ödüllendirilme amacıyla tasarlanmış bir tokendır. Yeni nesil blockchain olarak dijital reklamlar vermekte olan güçlü bir tokendır. 

Basic Attention kullanıcılarının gizliklerinden hiçbir zaman ödün vermemektedir. İzlemekte oldukları reklamlar sayesinde karşılığında BAT token ile ödüller alabilmektedir. Brave internet tarayıcısı aracılığı ile birlikte sağlanmaktadır. Reklam vermekte olan kullanıcıların etkileşimleri en üst seviyelere taşımaktadır. Kullanılan bu verilerde bu verilerin kötüye kullanılmaması için nokta atışı reklamlar sunulmaktadır. 

BAT doğrudan reklamlar ile doğrudan ödüller veren bir sistemdir. Reklam vermekte olan yayıncılar ve kullanıcıları arasında değiş tokuş aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Reklam maliyetleri ile aracılar sayesinde yukarı çekmekte olan verimlilik artarak maliyetlerin düşmesini sağlar. 


Basic Attention Ne Zaman Kullanıma Açıldı?

Basic Attention token gelmiş geçmiş tüm zamanların en hızlı olan token arzı satışına imza atılmıştır. 2017 yılında kullanıma açılmıştır. Kurulan bu platform bir dakikadan daha kısa bir süre içinde 35 milyon dolarlık bir fon elde etmiştir. Ve o günden bu güne kadar pek çok ülkede kullanıcılarını ekran başına geçirmiştir. Bu ekran başında geçirdikleri sürelerin karşılığında bir reklam deneyimi sunulmuştur. Kasım 2020 ile birlikte reklam kampanyalarının en fazla yaşanmış olduğu ülkeler ise ABD, Birleşik Krallık ve Kanada’dır. 

Basic Attention Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 BAT Coin 8,28 TL’den işlem görüyor. BAT Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -2.10% değişim gösterdi. BAT Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 14,809,508 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 380,591,506 dolar seviyesinde.


BAT Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 BAT Coin $ 0.254756 dolardan işlem görüyor.

Basic Attention Token (BAT) Coin Yorum

3 Nisan 2022 tarihlerinde ise Reddit ve Twitter’da 1.654.955 sosyal medya gönderisinin 283 tanesinde de BAT varlığından bahsedilmektedir. 204 ayrı kişi bu varlık hakkında konuşmaktadır. En çok etkileşim alan tokenler arasına girmiştir.