StormX (STMX) Nasıl Alınır? STMX Satın Alma Rehberi

StormX Nedir


StormX Nedir?

StormX kullanıcıların çevrimiçi satın alımlarından kripto para olarak para iadesi kazanmalarını sağlayan bir mobil uygulama ve web tarayıcı uzantısıdır. 2015 yılında kurulan platform, kullanıcıların ortak platformlardan alışveriş yaptıklarında %0,5 ile %87,5 arasında para iadesi kazanmalarını sağlamak için blockchain teknolojisini kullanıyor.

StormX iOS veya Android uygulamasını indirdikten veya Chrome tarayıcı uzantısını yükledikten sonra 750’den fazla çevrimiçi mağazada alışveriş yapılabiliyor. Daha sonra, her satın alma işlemi için kripto para birimi şeklinde geri ödeme kazanılıyor ve kazanılan miktar üyelik seviyene göre değişiyor. Kullanıcılar en az 10 dolar kazandıktan sonra ödüllerinizi uygun bir kripto cüzdanına çekebiliyor. Tabii ödül kazanmak için harcama yapmak gerekiyor.

STMX, StormX platformunun yerel tokeni olarak işlev üstleniyor. Ethereum üzerinde bir ERC-20 tokeni olan bu token, kullanıcıların daha yüksek geri ödeme ödülleri kazanmalarını sağlamak için stake edilebiliyor. STMX tokenleri ve nasıl çalıştıkları hakkında daha fazla bilgiyi StormX web sitesinde bulabilirsiniz. Bu yazımızda StormX coin nasıl alınır, nereden alınır inceleyeceğiz.

STMX Nasıl Satın Alınır?

StormX daha çok uzak doğu piyasasına hitap ettiği için uzak doğu borsalarında daha çok yer alıyor. Yine birkaç global borsada da listelendiğini söyleyebiliriz. Giriş yönteminize göre bu borsalardan birini seçerek ilerleyebilirsiniz.

STMX tokenlerini uygulaması üzerinden de kazanmak mümkün. Ancak uygulamayı aktif olarak kullanmayı gerektiriyor. Uygulamayı kullanmak istemeyen kullanıcılar borsalar üzerinden satın alım gerçekleştiriyor.

STMX Listeleyen Bir Borsada Hesap Açın

Satın alımı yapacağınız borsayı seçmek adına aşağıdaki listemizden faydalanabilirsiniz. Bu borsalarda üyeliğiniz yoksa sadece birkaç adımda üyelik oluşturabilirsiniz. Borsalar genellikle temel bilgiler ve iletişim bilgileri isteyecektir. Bunun ardından hesabınıza para yatırdıysanız satın alma işlemine geçebilirsiniz.

Satın Alma İşlemini Gerçekleştirin

STMX satın almak için borsaların arama kısmına bu kısaltmayı yazabilirsiniz. Sonrasında borsanın STMX tokenlerini hangi kripto paralar ya da fiat para birimleri karşısında listelediğini görebilirsiniz. Size uygun olanı seçiniz. Borsalarda birkaç satın alma seçeneği bulunur bunlardan bir tanesi de Piyasa seçeneğidir, en kolay satın alma yoludur. Almak istediğiniz miktarı girdikten sonra borsa sizin yerinize fiyatı belirler ve işlemi başlatır.

STMX işlem çiftlerini borsanızın arama kısmına STMX yazarak öğrenebilirsiniz.

STMX Nereden Alınır?

STMX tokenlerinin hangi borsalarda listelendiğini aşağıdaki listemizden görebilirsiniz.

Borsa Parite Toplam Yaklaşık İşlem Hacmi
Binance STMX/USDT STMX/BTC STMX/ETH STMX/BUSD STMX/BNB %10,55
UpBit STMX/KRW %65,33
Bittrex STMX/BTC %0,33
KuCoin STMX/USDT %0,33

Genel Bakış

STMX hakkında genel bilgileri aşağıdaki tabloda bir araya getirdik.

Coin Sembolü STMX
Toplam Arzı 10,000,000,000
Dolaşımdaki Miktarı 10,000,000,000
En Yüksek Fiyatına Ulaştığı Tarih 9 Ocak 2018
En yüksek Fiyatı $0,21
Endüstri Alışveriş
Token kullanım alanı Cashback ve ödüller
Bulunduğu Ağ Ethereum

StormX satın alırken nelere dikkat edilmelidir?

Kripto para birimleri karmaşık varlıklardır ve aynı zamanda oldukça fazla fiyat dalgalanması yaşarlar. Herhangi bir kripto para birimi satın almak yüksek düzeyde risk taşır, bu nedenle STMX token’larını satın almadan önce ilgili tüm riskleri tam olarak anlamanız önemlidir. Bu açıdan kendi araştırmanızı ad yapmanızı öneririz. STMX token’larını satın almadan önce göz önünde bulundurmak isteyebileceğiniz bazı faktörler şöyle:

Token sayısı: Toplam STMX arzı toplam 10 milyon token’dır. CoinMarketCap verilerine göre şu an bütün tokenler dolaşımda görünüyor.

Rekabet: StormX kesinlikle pazar payı için rekabet eden tek geri ödeme platformu değil. Kripto para iadesi alanında Lolli ve Pei gibi platformlar doğrudan StormX’in rakipleri sayılırlar. Ayrıca geleneksel geri ödeme pazarında faaliyet gösteren birkaç platform da StormX’e alternatif olabilir. Bu nedenle StormX’in rekabetçi bir pazarda başarıya ulaşıp ulaşamayacağını düşünmeye değer.

Kullanıcılar: Toplamda 75.000’den fazla aktif aylık kullanıcıya ve Google Play Store’da 80.000’den fazla incelemeye sahip bir Android uygulamasına sahip olan StormX, birçok kripto projesinin yalnızca hayalini kurduğu bir şeye sahip: gerçek dünyada gerçek kullanım. Bununla birlikte, bunun STMX tokenleri için bir değer artışına dönüşüp dönüşmeyeceğini göreceğiz.

Halen geliştiriliyor: StormX için 2021 yol haritası, bir banka kartının geliştirilmesini ve ABD, Güney Kore, Asya ve Avrupa’daki ortak mağazalarını genişletmeye odaklanmayı içeriyor. Ayrıca, herhangi bir STMX satın almanız gerekip gerekmediğine karar vermeden önce platformun hangi mağazaları desteklediğini kontrol etmeye değer.