Alien Worlds (TLM) Coin Nedir?

Alien Worlds, blockchain’deki en hızlı büyüyen oyunlardan ve en büyük dapp’lerden biri olarak öne çıkıyor


Alien Worlds, blockchain’deki en hızlı büyüyen oyunlardan ve en büyük dapp’lerden biri olarak öne çıkıyor. Kurucu ortaklarından ikisi, daha önce EOS blok zinciri üzerinde çalışan Sarojina McKenna ve Michael Yeates’dir. Alien Worlds, 2020’nin sonlarında beta formunda piyasaya sürüldü.

Diğer blok zinciri oyunlarından farklı olarak, başlamak için kripto para birimi veya bir Metamask cüzdan kurulumu gerektirmeyen Alien Worlds’e katılmak son derece kolaydır. Alien Worlds’de oyuncular, metaverse boyunca yedi gezegeni keşfederken, kendileri için inşa ettikleri ve yönettikleri oyna-kazanın çekiciliğinin farkına çabucak varırlar. Günlük aktiviteler arasında, NFT’ler oluşturma, kullanıcı forumlarında diğer oyuncularla tanışma ve seçilen bir oyun stratejisi için arazi ve araçlar seçme yer alır.

Blockchain destekli bir tarayıcı oyunu olan Alien Worlds’de oyuncu, Alien Worlds oyunlarında 2055 yılında yaşayan bir kaşifinin rolünü üstlenir. Yegâne amaç, oyundaki değerli bir mineral olan Trilium’u (TLM) toplamak için uzak dünyalara gitmektir. Alien Worlds Metaverse’deki her şey tokenize edilir ve oyuncular sayısız madencilik gezilerinde NFT’ler şeklinde bazı beklenmedik öğelerle karşılaşırlar.


Alien Worlds (TLM) Coin Hakkında

Alien Worlds para birimi, bir ERC-20 token’ı olan TLM’dir. Alien Worlds, merkezi olmayan finans (DeFi) bileşenine sahiptir ve oyuncular TLM’yi stake ederek ve DAO’larda- oy vererek ilerlemektedir. Madeni paranın maksimum 10 milyar token arzı, dolaşımda 914,03 milyon TLM token arzı vardır.

Alien Worlds’ü Benzersiz Kılan Nedir?

Alien Worlds’ün ilk ayırt edici özelliği, birkaç DAO’lu bir oyun metaverse’si olması, her TLM para birimi sahibine platformu kimin yöneteceğini seçmede bir rol vermesi, bireylerin TLM’yi bahis yapmak, oy vermek ve liderlik etmek üzere kullanmasına izin vermesidir.

Oyun, oyunculara madencilik yaparak, diğer kaşiflerle savaşarak, görevlere çıkarak veya topraklarından kira komisyonu alarak yerel para birimini kazanma fırsatı veriyor. Dijital öğeler NFT’ler olarak oluşturulur ve savaşmak için Gizli Paralı Asker gibi avatarlar veya madencilik için Artunian Kürek gibi araçlar kullanılmaktadır.


Alien Worlds’ün Geleceği

7 Nisan 2021’de 1,68 dolar açılış fiyatı ile işlem görmeye başlayan Alien Worlds’ün bugüne kadarki en düşük fiyatı 0,0666 dolar ve en yüksek fiyatı ise 7,19 dolar olmuştur. 5 Nisan 2022 itibarıyla Alien Worlds’ün fiyatı 0,14 dolardır. TLM, piyasaya sürülmesinden bu yana iyi bir performans göstermedi ve çoğu tahminciye göre, Alien Worlds’ün geleceği pek parlak değil. Analistler madeni paranın gelecekte düşeceğini tahmin ediyor.