Ethereum Name Service (ENS) Coin Nedir? Yorum, Geleceği Kaç TL 

Ethereum Name Service (ENS), 2017’nin Mayıs ayında Ethereum Vakfı’nda geliştirici olarak görev yapan Nick Johnson ve Alex Van De Sande tarafından düşünülmüş ve hayat geçirilmiş bir Ethereum tabanlı projedir


Ethereum Name Service (ENS), 2017’nin Mayıs ayında Ethereum Vakfı’nda geliştirici olarak görev yapan Nick Johnson ve Alex Van De Sande tarafından düşünülmüş ve hayat geçirilmiş bir Ethereum tabanlı projedir. Projenin amacı uzun ve karmaşık olan Ethereum adreslerini basitleştirip bir çözüm yolu olarak bunu metin haline getirmek ve kullanımı kolaylaştırmaktır.

Örnek vermek gerekirse 0xDc45……. ile başlayan bir adresi akılda tutmak çok zordur. Bu gibi rakamlar ve harfler makineler tarafından okunur ve bir kripto para transferi yaptığımızda bu sayıların sahibi olan kullanıcıya gider.

Ethereum Name Service (ENS) sadece cüzdan adresleriyle sınırlı kalmamıştır. Kripto paralar üzerinde yaygın olarak işlem yapan kişileri ve verileri temsil etmek için de farklı şekilde kullanım sağlayabilir. ENS’yi internetin telefon rehberi gibi düşünmek mümkündür. Bir adlandırma sistemi olan Alan Adı Sisteminde (DNS) denmektedir. DNS, hatırlanması zor IP adreslerini alır ve bunları  https://………… gibi kullanımı kolay bir URL’ye ekler. Böylelikle kullanıcılar siteye giriş yapabilmek için sayıları girmektense girmek istediği web adresinin ismini yazarak giriş yapabiliyor.


ENS Coin Yorumları 

ENS Coin baktığımız zaman son bir hafta içerisinde çok büyük yükseliler gösterdiğini görmek mümkündür. Kripto paranın bu denli fazla yükseliş göstermesinin sebeplerinden birisi de Binance, Ethereum Vakı ve Chainlink gibi büyük kurumsal olan platformlardan mali desteği sağlamak demek mümkündür. 

Bunun haricinde ENS coin ICANN gibi dünyada adından sıkça söz ettirmiş büyük şirketlerden firmalardan birine kayıt olmayı başararak kurumsallığın ve güvenilirliğinin başarıyla bizlere göstermesinde fiyat artışındaki önemli etkenlerden bir kaç tanesidir. ENS Coinin bu fiyat artışı yatırımcılar tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor ve ENS Coin bu ilgi çekiciliğini korumaya yönelik çalışmalarını devam ettirip başarılı olursa fiyat artışı devam edecek ve ilk hedefi olan 100 dolar bandına çıkacaktır.

ENS Coin Geleceği

ENS Coinin fazla talep almasında birden çok sebebi var. Bunlardan biri işlem kolaylığıdır. Yapılan çalışmalar doğrultusunda bir çok yenilik daha da eklenecektir. Şu anki grafik olarak iyi olsa da ileriki zamanlar da direncini kırıp fazla bir patlama yaşamasını bekliyoruz. Buda şuan yapılan erken yatırım için fazlasıyla uygundur.


ENS Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ENS Coin 535,55 TL’den işlem görüyor. ENS Coin fiyatı son 24 saat içerisinde 0.80% değişim gösterdi. ENS Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 42,843,335 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 511,463,220 dolar seviyesinde.

ENS Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ENS Coin $ 16.46 dolardan işlem görüyor.