Algorand (ALGO) Coin nedir? Kimin,Yorum,Geleceği,Fiyat  

Son dönemlerde kripto paralarda çeşitlilik fazlasıyla arttı bunun yanı sıra çeşitlilik hızı da artmış bulunmakta


Son dönemlerde kripto paralarda çeşitlilik fazlasıyla arttı bunun yanı sıra çeşitlilik hızı da artmış bulunmakta. Bunlardan birisi de Algorand ALGO coin, blok zinciri, izinsiz, saf hisse kanıtı olan bir blok zinciri protokolüne sahiptir. Kök bloğun rastgele seçilmiş doğrulayıcılar tarafından (bilgisayar gücünden faydalanarak) doğrulanması gereken iş kanıtı blok zincirlerden farklı olarak, saf hisse kanıtı yaklaşmasında tüm doğrulayıcılar birbirleri tarafından tanınır ve sadece üzerinde anlaşmaya varmaları gerekir. 

Algorand, çok çeşitli uygulamaları destekleyen, kendi kendine idame ettiren, merkezi sistemi olmayan, blok zinciri tabanlı bir ağdır. Bu sistemler güvenli, ölçeklendirilebilir ve fazlasıyla verimlidir, gerçek dünyada etkili uygulamalar için tüm kritik özelliklere sahiptir. Algorand, yeni güven biçimleri oluşturmak için güvenilir performans garantileri gerektiren hesaplamaları destekleyecektir.

Algorand ana ağı 2019’un Haziran ayında yayına girdi ve Aralık 2020 itibariyle günde yaklaşık 1 milyon işlemi gerçekleştirildi.


Algorand Kimin ?

Silvio Micali, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde bilgisayara bilimi profesörü ve Algorand’ın sahibi ve aynı zamanda kurucusudur.Güvenli iki taraflı hesaplama, elektronik nakit, kripto para birimleri ve blok zincir protokolleri teorisi ve pratiğine yapmış olduğu katkılardan dolayı Turing Ödülü’nü (2012’de) almıştır. Bu onu dünyanın en önde gelen kripto yaratıcılarından birini yapıyor

Algorand Yorum

ALgorand, Bİtcoin ve diğer blok zincirlerin yavaş işlem sürelerine cevap olarak işlemleri hız almasını sağlamak ve verimini artırmak için icat edildi. Algorand, izinsiz bir saf hisse ispatı blok zinciri protokolüne dayandığı için işlem hacminin ufak aynı zaman da ücretinde düşük olduğunu aynı zamanda madencilik olmayacak şekilde kurulmuştur.

Algorand blok zinciri, izinsiz, saf bir hisse kanıtı blok zincir sıralamasıdır. Kçk bloğun yani ana bloğun rastgele seçilmiş doğrulayıcılar tarafından ( bilgisayar gücü kullanarak) doğrulanması gereken iş kanıtı blok zincirlerinden farklı olarak, saf hisse kanıtı yaklaşımında tüm doğrulayıcılar birbirleri tarafından tanınır bilinir ve yalnızca üzerinde anlaşmaya varmaları gerekir. Yeni bir blok oluşturmak için her zaman bi başka bloğa ihtiyaç duyulur.

Algorand Fiyat Ve Grafik

Algorand blok zinciri oluşumunun doğuşu, 10 milyar ALGO’nun basıldığını belirtir. Sabit ve değişmez 10 milyar ALGO’nun dağıtımı, 2024 yılının ilk planı yerine 2030’ da sona erecektir. Algorand’ın tokenomikleri hakkında daha fazla bilgi de daha sıkı bir araştırma ile öğrenilebilir.


ALGO Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ALGO Coin 6,29 TL’den işlem görüyor. ALGO Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -2.47% değişim gösterdi. ALGO Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 45,298,910 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 1,573,124,174 dolar seviyesinde.

ALGO Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ALGO Coin $ 0.193548 dolardan işlem görüyor.