Shiba Inu (SHIB) Coin Nedir? Geleceği, Yorum, Grafik, Yakım

Shiba Inu Coin (SHIB), öncelikle köpek temalı ekosistemi, perakende yatırımcıların fiyatına ilişkin hipotezleri ve topluluk katılımının fazla olması nedeniyle popülaritesi artan Ethereum tabanlı bir ERC-20 token’ıdır


Shiba Inu Coin (SHIB), öncelikle köpek temalı ekosistemi, perakende yatırımcıların fiyatına ilişkin hipotezleri ve topluluk katılımının fazla olması nedeniyle popülaritesi artan Ethereum tabanlı bir ERC-20 token’ıdır. Shiba Inu ve Dogecoin, diğer birçok evcil hayvandan ilham alan dijital varlıkla birlikte, piyasada toplu olarak “meme paralar” olarak popüler hale geldi. Genellikle eşler arası dijital ödemeler için kullanılır ve Shiba Inu’da 600’den fazla işletme ödeme alır.


Shiba Inu Coin Geleceği

Investorplace, SHIB’in değerinin 2022’nin sonunda 0,000029 dolar ile 0,000016 dolar arasında bir aralığa düşeceğini öngörüyor. Benzer şekilde Gov Capital’de, Shiba Inu Coin’in 0,000006 USD’ye kadar düşeceğini düşünüyor. DigitalCoinPrice’ın tahmini ise, SHIB’in fiyatında bir artış olacağı yönünde.

Shiba Inu, Dogecoin’den ilham aldı, ancak SHIB’in arkasındaki ekip hiç durmadan yeni projeler geliştiriyor. 2021’de, merkezi olmayan bir kripto borsası olan ShibaSwap’ı başlattılar. Bu tür merkezi olmayan finans (DeFi) projeleri son derece popülerdir ve geleneksel finansal hizmetlere ilginç bir alternatif sunar.

SHIB, blockchain oyunlarına da giriyor. Shiba Inu ekibi, değiştirilemez tokenleri (NFT’ler) kullanacak bir oyna-kazan oyunu düzenlemek için Activision’da Teknoloji eski başkan yardımcısı William Volk ile ortaklık kuruyor. Shiba Inu geleceği biraz da bu projelere bağlı. Shiba Inu’nun projeleri başarılı olursa, fiyatı muhtemelen tekrar yükselecektir.

Shiba Inu Coin Yorum

Shiba Inu, 28 Ekim 2021’de gördüğü zirveden bu yana değer kaybediyor. O tarihten beri aşağı yönlü sarmalını sürdüren SHIB’in fiyatı %70 oranında düştü. Büyük bir kripto paranın fiyatı her düştüğünde, insanlar bunun bir satın alma fırsatı olup olmadığını merak ediyor. Ancak bir düşüş, fiyatın bir noktada tekrar yükseleceği anlamına geliyor. Buna rağmen Shiba Inu’nun durumunun ne olacağı pek kestirilemiyor. Fiyat ne kadar düşmüş olsa da, SHIB hala aşırı değerli. Bu yazıyı hazırlarken, diğer kripto para birimlerine göre hiçbir rekabet avantajı olmamasına rağmen, piyasa değeri yaklaşık 14,16 milyar dolardı. Shiba Twitter hesabında 2.3 milyonun üzerinde takipçi göreceksiniz. Cardano, Kraken ve Solana gibi popüler kriptoların bile bu kadar takipçisi bulunmuyor.

Shiba Inu Coin Grafik


Shiba Inu Coin Yakım

Shiba Inu’nun belirteçleri aracılığıyla düzenli olarak planlanmış bir SHIB yakma işlemi yoktur. Ancak SHIB’yi yakmaya yönelik topluluk çabaları çok güçlüdür. Ekosistemde devam eden birçok SHIB yakma çabası var. Bu arada, yeni, üçüncü taraf token’ları da SHIB’nin büyük bölümlerini yakmaya başladı. Bunun yanı sıra YouTube kanallarının beğenileri, oyun turnuvaları ve arama motorlarının tümü SHIB’yi yakıyor.

SHIB Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SHIB Coin 0,000788 TL’den işlem görüyor. SHIB Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -2.07% değişim gösterdi. SHIB Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 382,023,029 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 14,275,034,563 dolar seviyesinde.

SHIB Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SHIB Coin $ 0.000024 dolardan işlem görüyor.