NEAR Protocol (NEAR) Coin Nedir? Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri

Near Protocol piyasa fiyatı 15.04.2022 itibari ile 1.24 dolar seviyesinde işlem görüyor


Near Protocol piyasa fiyatı 15.04.2022 itibari ile 1.24 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son 24 saatteki işlem hacmi ise 5.382.716 dolar seviyesinde. Near Protocol son 24 saatlik süre zarfında düşüş yaşadı.

Near Protocol uygulamaları web uygulamaları ile birlikte kullanılabilir bir hale getirmek için tasarlanan merkezi olmayan bir platformdur. Oluşturulan ağ sabit ücret alternatifleri ve ölçeklenebilirlik sunmayı hedef haline getiren Proof-of-Stake (PoS) konsensüs platformu üzerinde çalışmaktadır. 

NEAR protokol yerli hizmet coini, şunlar için kullanılabilir:

  • İşlem kaydetme ve veri depolama ücretleri.
  • NEAR coinleri stake ederek ağ üstünde doğrulama düğümlerini çalıştırma.
  • Ağ kaynaklarının nasıl tahsis edileceğini belirmek için adına yönetişim oy verme işlemlerinde kullanma.

NEAR coin araçları içinde şunlar bulunmaktadır;

  • Rust ve AssemblyScript platformları için geliştirilen, standart veri yapısı ve test araçlarını barındıran NEAR SDK.
  • Geliştiriciler tarafında kullanıma hazır hale getirilen yazılımları gerçek zamanlı olarak işleme sokmaları için gereken  NEAR Gitpod.

NEAR Protocol (NEAR) Coin Grafik

Near hedeflerini incelerken dikkatli davranmak gerekiyor. Grafikler incelendiğinden bugüne kadar pek fake out işlem gerçekleşmemiş. Formasyonlar çok düzgün çalışıyor. Hiç şaşırtma dalgalanmaları yaşanmamış. Eğer grafikteki son alçalan üçgen meydana gelen kırılım geri çekilmediği takdirde kısa hedef 22 dolar civarına gelebilir. Ama bu alçalan üçgeni eğer yukarı yönlü kıramazsa kısa süreli hedef 11 dolar olabilir. Buradaki tek ümit kırılımdan önce görülen horn bottom.


NEAR Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 NEAR Coin 220,92 TL’den işlem görüyor. NEAR Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -1.86% değişim gösterdi. NEAR Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 379,027,108 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 7,244,162,317 dolar seviyesinde.


NEAR Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 NEAR Coin $ 6.79 dolardan işlem görüyor.