Terra Virtua Kolect (TVK) Coin Nedir? 

Kripto para piyasalarında her geçen gün üye sayısı artmaya devam etmektedir


Kripto para piyasalarında her geçen gün üye sayısı artmaya devam etmektedir. Piyasa içerisindeki kullanıcıların yaşadıkları acil ve çözümleri beklenen problemler bulunmaktadır. Bu problemlere yönelik çalışmalar sunan Terra Vitua platformu ise geçtiğimiz günlerde NFT tabanlı olacak şekilde bir coin üretimi gerçekleştirdi.

Üretimi yapılan yerel coin Terra Virtua Kolect Coin adı ile piyasaya sürüldü. Bu anlamda TVK coin tam olarak nedir? sorusuna cevap olarak söz konusu olan ekosistemidir şeklinde yanıt vermemiz mümkün.  

Projelendirme süreci 2017 senesi itibariyle yazılım geliştirici bir ekip tarafından başlatılmıştır. Fakat kullanıcılarla TVK Coin geçtiğimiz sene itibariyle buluşmuştur. Terra Virtua Kolect Coin’in üretici platformu, internet üzerinde vakit geçirmekten zevk alan bir kullanıcı kitlesine hizmet vermektedir. Bu kullanıcıları bir Pazar yeri anlamında hizmet veriyor. Bu platform içerisinde kullanıcı şeklinde yapılabilecek işlemler aşağıdaki gibidir:

  • NFT alım, satım işlemleri
  • Dijital koleksiyonlara ait ticari anlaşmalar
  • Film, oyun veya diğer sanal sosyal aktiviteler
  • Tüm bilgisayar ve internet teknoloji etkileşimlerinin kurulması


TVK Coin Kimin?

Terra Virtua Kolect Coin, 2017 senesinde Jawad Ashra ve Gary Bracey tarafından bir proje olarak kuruldu. 2021 yılından aralık ayında ise piyasaya sürüldü.

TVK Coin Geleceği

Terra Virtua Kolect Coin, NFT koleksiyoncuları ve yaratıcılarını bir arada buluşturan, küratör destekli olan bir pazar yeridir. Diğer platformlar arasındaki NFT ekosistemlerinden en önemli farkı; PC, mobil ve web AR/VR ortamlarını kapsamasıdır. Kullanıcılar hem sanal gerçeklik aracılığı ile hem de çevrimiçi olarak deneyim yaşama fırsatına sahiptir.


TVK Coin Yorum 2022

Kullanıcılarla buluşmasının üzerinde yaklaşık olarak 6 aylık bir süreç geçmiştir. Bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasından dolayı Terra Virtua Kolect Coin yorum verileri tam anlamıyla şekillenmedi. Fakat piyasada yeni sayılması ve coin üretim süreci içerisinde işleyeceği datanın çok büyük bir kitleye hitap etmesi oldukça önemli bir konudur. Bu özellikleri ile gelecekte başarılı olabilecek altcoinler içerisinde yer alması için hiçbir sebep gözükmüyor.

Piyasaya çıktığı zamanda kendi yerel ekosistemi üstünden pazar bulmaya çalışmıştır. Hedeflenen söz konusu coinle alakalı olarak da uluslararası platformlar üzerinde satış işlemleri gerçekleşmiştir. Bu durumlar fiyatının yüksek bir oranda artmasına yardımcı olabilir. Bu bağlamda şans yine de uzun vadeli yatırımları hedefleyen yatırımcı topluluğundan yana olacaktır.

TVK Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TVK Coin 6,00 TL’den işlem görüyor. TVK Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -0.79% değişim gösterdi. TVK Coin’in son 24 saatteki işlem hTVKi ise $ 267,346 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 32,868,225 dolar seviyesinde.

TVK Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TVK Coin $ 0.184648 dolardan işlem görüyor.