RIF Token (RIF) Nedir? RIF Coin Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri

RIF Token (RIF) ya da diğer adıyla RIF Coin, Bitcoin’in üzerinde bir üçünde katman olması bakımından öne çıkıyor


RIF Token (RIF) ya da diğer adıyla RIF Coin, Bitcoin’in üzerinde bir üçünde katman olması bakımından öne çıkıyor. Bu çerçevede blok zinciri teknolojisine dayalı çeşitli çözümler de sunan RIF Token (RIF)’in hamleleri;  ödemeler, alan adı ve depolama gibi noktaları kapsıyor. Bununla birlikte RIF Token (RIF) temel olarak kullanıcıların mahremiyetine ve gizliliğine önem veren yeni bir internet kurmayı amaçlıyor. 

RIF Token (RIF) Nedir?

İnterneti kullanıcı gizliliği ve mahremiyeti kapsamında revize ederek yeni bir forma sokmayı amaçlayan RIF Token (RIF), aynı zamanda uçtan uca ağı herkes için erişilebilir kılmayı da amaçlıyor. Yani kapsayıcılık ağını genişletme misyonu taşıyor. Bitcoin ağının üzerinde yani katman 3’deki akıllı sözleşmelerden yararlanan RIF Token (RIF), dApp’lerin daha hızlı, daha kolay ve ölçeklenebilir bir şekilde geliştirilmesini de sağlamak istiyor. 

RIF Token (RIF)’in merkezsiz altyapı protokol paketi ve akıllı sözleşmeleri RSK Akıllı Sözleşme Ağı olarak ifade ediliyor. Bu akıllı sözleşme ağı aynı zamanda Bitcoin tarafından güvence altına alınan ilk açık kaynaklı akıllı sözleşme platformu olmasıyla da dikkat çekiyor. Bu platform Merkezi Olmayan Paylaşım Ekonomilerinin (DSE) oluşturulması için; depolama iletişim, kimlik ve ödeme katmanları da içeriyor. 

RIF Token (RIF) Coin Fiyatı 

RIF Token (RIF), Bitcoin ağının üzerinde katman 3 yer alan bir kripto para birimi. Fiyat bakımında çok sayıdaki kripto para birimi dalgalı bir yol haritasına sahip olan RIF Token (RIF), en düşük fiyatına 12 Haziran 2019 tarihinde ulaştı. Bu tarihte RIF Coin 0,009147499848 dolarlık fiyat ile dip yaptı. RIF Coin tarihinin en yüksek seviyesini ise 12 Nisan 2021 tarihinde gördü. Bu tarihte zirve yapan RIF Coin, 0,455938 dolarlık fiyat ile rekor kırmış oldu. 

RIF Token (RIF) Piyasa Değeri 

Binance, BKEX ve MEXC Global gibi kripto para borsalarında işlem gören RIF Token (RIF)’in toplam arzı 1.000.000.000. Coinin dolaşımdaki arzı ise şu anda 677,726,677 seviyesinde. Fiyat değeri sıralaması bakımından 365. sırada bulunan RIF Token (RIF)’in ticaret hacmi de 469.919 dolar. Son olarak RIF Token (RIF)’in piyasa değerinin ise 69.098.160 dolar olduğunu ilave edelim.