The Web3.Conference, Geliştiricileri Mayıs Ayında Amsterdam’da Bir Araya Getiriyor

The Web3.Conference, büyüleyici Web3 dünyasında size rehberlik edecek en kapsamlı etkinliklerden bir tanesi


The Web3.Conference, büyüleyici Web3 dünyasında size rehberlik edecek en kapsamlı etkinliklerden bir tanesi. The Web3.Conference aracılığıyla Web3 alanındaki en son trendleri ve kullanım alanlarını keşfedin, öğrenin, yeni insanlarla iletişim kurun, onları ağınıza ekleyin ve içgörü kazanın. Ünlü konuşmacılar, sektör liderleri, pazarlamacılar, geliştiriciler, yatırımcılar ve girişimcilerden oluşan kadrosuyla The Web3.Conference etkileyici konuşmalar ve networking etkinlikleriyle dolu bir gün vaat ediyor.

Konferansın Ana Başlıkları Şu Şekilde:

  • Web3 projeleri yaşam biçimimizi nasıl değiştirecek?
  • Web3 altyapısı: Merkeziyetsiz Otonom Kuruluşlar oluşturma
  • İşletmeler için Web3 NFT kullanım örnekleri
  • Web3 sosyal medyayı yaratacak mı yoksa yıkacak mı?
  • Yeni Web3 gerçekliğinde metaverse + oyunların rolü
  • Web3’e nasıl yatırım yapılır?
  • Yapay zekanın Web3’ün geleceğini şekillendirmedeki rolü

Web3, merkezsizlik, gizlilik ve kullanıcı kararlarının ön planda olduğu yeni nesil interneti temsil ettiği için şu anda oldukça sıcak bir konulardan bir tanesi. Web3, interneti kullanma şeklimizde önemli bir değişimi temsil ediyor ve yenilik ve yıkıcılık potansiyeli sayesinde yatırımcıların, geliştiricilerin ve girişimcilerin dikkatini çekiyor.

The Web3.Conference etkinliği 19 Mayıs’ta Amsterdam’da başlayacak. Müze, galeri, tiyatro gibi etkinlikler açısından zengin bir şehir olan Amsterdam’da deneyimleyecekleriniz bunlarla da sınırlı değil. Katılımcılar, Amsterdam’da kaldıkları süre boyunca yan etkinlikleri ve The Web3.Conference’ın konukları için düzenlediği afterparty’yi deneyimleyebilecek.

Web3 sektörünün önde gelen geliştiricileri, yatırımcıları, CEO’ları, sayısız NFT projesini ağırlayacak. Konferans, katılımcılara ağ kurmaktan çok daha fazlasını sunacak: Katılımcılar Web3’e olan tutkularını paylaşan bireyler ve şirketlerle bir araya gelerek kendilerini ilham almış ve motive olmuş hissedecek.

The Web3.Conference’ın organizatörü AroundB halihazırda Amsterdam’da birçok etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlikler arasında The Conference.Exchanges: How to DEX in 2022 ve The Conference.Exchanges: DeFi Edition etkinlikleri de yer alıyor. Her iki etkinlik de büyük bir başarıya ulaştı ve tüm biletleri satıldı. Yaklaşan The Web3.Conference etkinliğinin de bu başarıyı tekrar etmesi ve daha da üzerine çıkması bekleniyor.

Sponsorluk ve diğer fırsatlar hakkında görüşmek için ArounB ile iletişime geçebilirsiniz: [email protected] 

Haydi Web3’ü birlikte şekillendirelim!

Bizi Sosyal Medyada Takip Edin: Twitter | Community