ChronoBank (TIME) Nedir? Yeni Başlayanlar İçin Temel Rehber

ChronoBank (TIME) Nedir

ChronoBank-nedir-temel-rehber

ChronoBank (TIME) Nedir?

ChronoBank: Temel Bilgiler

ChronoBank, Ethereum blok zincirinde çalışan merkezi olmayan bir işe alım çözümüdür. Bu açık kaynaklı proje, Uber’den ilham alıyor ve Uber’in taksi sektörünü bozduğu gibi küresel finans ve işe alım sektörlerini de alt üst etmeyi hedefliyor.

TIME token, ChronoBank platformunun resmi kripto para birimidir. Tüm ChronoBank ekosistemini çalıştıran yakıttır. Başka bir deyişle, TIME token, ChronoBank platformunun iş akışını sürdürmek için gerekli olan bir fon edinme yoludur.

LaborX, ChronoBank projesinin amiral gemisi ürünüdür. Müşterilerin mevcut atamaları veya boş pozisyonları listeleyebileceği ve serbest çalışanların bu işleri bulabileceği bir pazardır. LaborX, çalışma saatleri sağlayıcılarına ödeme yapmak için Labor Hour token (LH) kullanacaktır. LH tokenları, bir ülkede standart bir çalışma saati ücretinin standart bir değerine sahiptir.

ChronoBank Geliştirme

ChronoBank çekirdek ekibi Avustralya’nın Sidney şehrinde bulunmaktadır. Sergei Sergienko ve Paul Glover tarafından kuruldu. Sergei, ChronoBank’ın CEO’su olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Edway Group Ltd.’nin kurucu ortağıdır ve G20 zirvesinde Avustralya’yı temsil etmiştir.

ChronoBank’ın ilk kripto para teklifi Aralık 2016 ile Şubat 2017 arasında çalıştı ve yaklaşık 5,4 milyon dolar topladı. Toplam 710.112 TIME token basıldı ve bunlar daha sonra personel ve katılımcılar arasında aşağıdaki yüzdeyle dağıtıldı:

– ICO katılımcılarına %88

– Geliştirme ekibine %10

– Şirketin danışmanlarına %2

ChronoBank’ın Faydaları Nelerdir?

ChronoBank Teknolojisi

ChronoBank, bireyleri işe almak ve belirli iş sözleşmelerini yönetmek için otomatik bir çözüm sunmayı amaçlayan merkezi olmayan bir platformdur. Proje, temel işlevlerini yerine getirmek için Ethereum blok zincirinden yararlanarak daha düşük işletim ve bakım maliyetlerine izin veriyor.

Blockchain, değişmez bir kayıt sistemidir ve içinde kaydedilen tüm veriler kalıcı olacaktır. Bu nedenle, gizlilik ve şeffaflığı sağlamak için ChronoBank verileri iki profile ayırır – genel profiller ve özel profiller. ChronoBank, hassas verilerin blok zincirinde asla görünmemesini ve hassas olmayan verilerin InterPlanetary Dosya Sisteminde (IPFS) saklanmasını sağlar.

ChronoBank ve Labour–Hour Temel Özellikleri

Çoklu blok zinciri desteği: Şu anda ChronoBank, Ethereum blok zincirine dayanıyor, Projenin Waves ve NEM gibi diğer blok zincirlerine taşınması bekleniyor. Çoklu blok zinciri desteği, ChronoBank’ın daha esnek olmasını sağlayacaktır.

Stable tokenlar: Labour Hour tokenları, itibari para biriminde sabit bir değere sahiptir. Her ülkenin özel tokenı, ulusal çalışma saatinin standart bir değerine sahiptir. Bir LH tokenın değeri, yalnızca ülkenin çalışma saati ücretlerinin artmasıyla artacaktır.

Şeffaflık: ChronoBank projesinin köklerinde blok zinciri vardır. Bu, merkezi olmayan, değişmez bir defteri garanti eder. Ayrıca, projenin kendisi şeffaflık adına açık kaynaklıdır.

Basit bir alternatif finansal çözüm: Blok zinciri teknolojisinin kullanımı, üçüncü tarafların katılımına olan ihtiyacı ortadan kaldırarak basit, basit ve hızlı bir işlem sistemi sağlar. Yan notta, UI / UX ayrıca tek tıklamayla işlemleri kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır.

ChronoBank Nasıl Satın Alınır ve Saklanır?

ChronoBank (TIME) Satın Alma

ChronoBank, TIME tokeninin sabit bir kaynağına sahiptir, bu nedenle ChronoBank platformunda TIME madenciliği yapmak mümkün değildir. Bununla birlikte, kullanıcılar bir kripto para birimi borsasında işlem yaparak TIME token elde edebilirler.

TIME token, birçok küresel kripto para birimi borsasında işlem yapmak için kullanılabilir. Bazı popüler seçenekler HitBTC, Kucoin, Liqui, Livecoin vb’dir. BTC ve ETH çoğu pazarda en popüler iki eşleştirme seçeneğidir.

ChronoBank (TIME) Depolama

TIME bir ERC-20 tokenıdır, bu nedenle yalnızca Ethereum’u destekleyen bir cüzdanda saklanabilir. Popüler bir seçenek MyEtherWallet’dir. ChronoBank ayrıca ChronoWallet adlı kendi resmi cüzdanını da sağlar.
Web dışında, donanım cüzdanları da Ledger Nano S ve Trezor gibi TIME depolamak için güvenli bir yöntemdir.

ChronoBank (TIME) Diğer Kripto Para Birimlerinden Nasıl Farklıdır?

Yalnızca uçtan uca bir ödeme sistemi olan Bitcoin’in aksine TIME, ChronoBank ağının geliştirilmesi için gerekli fonları toplamak için kullanılan bir araçtır. ChronoBank ekosisteminin ayrılmaz bir parçasıdır ve başka birçok işlev sağlar.
LaborX’in piyasaya sürülmesinden sonra TIME, ChronoBank platformunda daha da önemli bir rol oynayacak. TIME sahibi, TIME tokenını Labour Hour Token (LHT) madenciliği yapmak için yatırabilecek.
Şu anda Time, Ethereum tabanlı bir kripto para birimidir ancak geliştiriciler, Ethereum’un olası herhangi bir başarısızlığı durumunda diğer blok zincirlerine taşınabileceğini ve bu da onu gerçekten esnek bir kripto para birimi haline getirebileceğini iddia ediyor.

ChronoBank’a Yatırım Yapmalı Mısınız?

ChronoBank, daha önce Uber tarafından belirlenmiş bir yolu izleyerek başarıya ulaşmayı hedefliyor. Başlangıcından bu yana, ChronoBank’ın kripto para birimi piyasasındaki performansı oldukça istikrarlı bir yol izledi. Elbette zaman zaman bazı dalgalanmalar oluyor.
ChronBank, işe alım sektöründe 100 yıllık birleşik deneyime sahip profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından desteklendiğini iddia ediyor. ChronoBank, ChronoMint ve TIMEx ve amiral gemisi ürünü LaborX gibi planlı olarak geliştirilen birçok gelecek vaat eden projeye sahiptir. Yine de, yeni yatırımcılar herhangi bir yatırım kararı vermeden önce biraz daha beklemek isteyebilirler.