DADI (DADI) Nedir? Yeni Başlayanlar İçin Temel Rehber

DADI (DADI) Nedir

DADI-token-Nedir-temel-rehber

DADI (DADI) Nedir?

DADI: Temel Bilgiler

  1. DADI, Bulut bilişim ve Web Hizmetlerini merkezden uzaklaştırmayı amaçlayan bir kripto para birimidir.
  2. Pek çok farklı “mikro hizmet” içeren bir mimari üzerine kurulmuş kurumsal düzeyde bir web hizmetleri yığınıdır.
  3. Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon tarafından organize edilen, merkezi olmayan, uygun maliyetli bir bulut bilişim sistemi kullanır ve bilgi işlem kaynak dağıtımı için tekeli elinde tutan tek bir otorite yoktur.

DADI (DADI) Geliştirme

DADI ekibi, mühendisler, stratejik ekip üyeleri ve tasarımcıların bir araya geldiği,  büyük deneyimlere sahip 18 tam zamanlı üyeden oluşur.

Kurucu ve CEO Joseph Denne, veri ve içerik platformları geliştirme konusunda 20 yılı aşkın deneyime sahip, büyük veri ve makine öğreniminde öncü olmanın yanı sıra çoklu aracı ve blok zinciri teknolojisinde uzman bir kişilik. DADI’nin merkezi olmayan iş stratejisinin kurucu ortağı ve kilit mimarı Chris Mair ise, DADI’den önce Airlock ve Diesel’deki stratejinin başı konumunda bulunmuş bir kimsedir.

Teknik Direktör James Lambie daha önce BBC Worldwide ve Barclays Bank’ın Baş Geliştiricisiydi. DADI’nin merkezi olmayan bulut ve web hizmetlerinden sorumludur.

Wirehive CEO’su Robert Belgrave, DADI projesinin danışmanı olarak bulut hizmetlerinde rehberlik sağlıyor.

DADI’nın Faydaları Nelerdir?

DADI (DADI) Teknolojisi

  1. DADI, Ethereum Blockchain’de bulunur ve kendi tokenı olan DADI coin’i kullanır. İki ana aktöre bağlıdır:
    1. DADI’nin web hizmetlerini kullanacak ve bunun için ücretlendirilecek tüketiciler ve
    2. CPU’larını DADI ağına sağladıkları için ödüllendirilecek madenciler.
  2. Bu ağdaki madenciler üç türdendir:
    1. Ağ bant genişliğine katkıda bulunan, ağın giriş noktası olarak hareket eden ve Ana Bilgisayar kaynakları için bir alan adı sağlayan Stargates and Gateways ve
    2. Ağa hesaplama gücü sağlayan ana bilgisayarlar. Ayrıca ağ içindeki ücretlerin çoğunu alırlar.
  3. Ev sahibinin gelirinin bir yüzdesi Ağ Geçitlerine gidecek, daha küçük bir yüzdesi ise ağın bağlantısını desteklemek için tutulacaktır. Enflasyonu kontrol etmek için DADI tokenlerinin bir kısmı da yakılacak.

DADI Kullanım Durumları

  1. DADI, ağdaki etkinliği izlemek ve kullanıcı profillerini zenginleştirmek için kullanılmaktadır.
  2. Ayrıca e-postalar ve anlık bildirimler gibi hedefli mesajlaşmayı da destekler.
  3. DADI ayrıca, çeşitli cihazlarda görüntülere, sese ve videoya erişim dahil olmak üzere içerik manipülasyonunu ve dağıtımını kolaylaştıran bir web hizmetine sahiptir.

DADI Token Nasıl Satın Alınır ve Saklanır?

DADI Satın Alma

Kısmen yeni bir kripto para birimi olmasına rağmen, DADI birkaç platformda takas için mevcut. Borsalar arasında OKEx, IDEX, Cobinhood, Coinfalcon, Gate.io, HitBTC, KuCoin ve ForkDelta bulunmaktadır.

Çoğunlukla Bitcoin, Ethereum veya Tether’i bir DADI token için takas edebilirsiniz. Ancak HitBTC’nin DADI’yi ABD doları ile satın alabileceğiniz fiat para birimi seçeneği bile vardır.

DADI Depolama

  1. DADI, Ethereum blok zincirindedir, bu nedenle Ethereum’u destekleyen herhangi bir cüzdan, DADI tokenlarını depolamakla uyumlu olacaktır. Bu aynı zamanda DADI madenciliğinin desteklenmediği anlamına gelir.
  2. Bir donanım cüzdanı DADI token için en güvenli olacak cüzdandır ve Ledger Nano S ve Trezor Ethereum için çalışıyor.
  3. Exodus ve Mist, Windows, Linux ve Mac ile uyumlu Ethereum blok zincirini destekleyen masaüstü cüzdanlardır.
  4. Jaxx, Windows, Mac ve Linux masaüstü bilgisayarlar, iOS ve Android akıllı telefonlar ve Chrome ve Firefox web uzantılarıyla uyumlu çok yönlü bir cüzdandır.
  5. MyEtherWallet en popüler Web cüzdanıdır ve ETHAdress kağıt cüzdanlardan biridir.

DADI’yı Diğer Kripto Para Birimlerinden Farklı Kılan Nedir?

  1. DADI’yi gelecek vaat eden bir kripto para birimi yapan şey, bulut bilişim ve web hizmetlerini merkezden uzaklaştırma hedefidir.
  2. Diğer birçok kripto para birimi gibi, DADI de merkezi, şirket tabanlı bir hizmeti almayı ve bunu blockchain kullanarak merkezden uzaklaştırmayı hedefliyor.
  3. Yüksek hedefleri var ve Amazon Web Servisleri ve Google Cloud ile rekabet etmeyi hedefliyor ve oldukça düşük maliyetleri nedeniyle başarılı olabilir. Aslında, web sitesi, DADI’nin işletme maliyetlerinin, merkezi muadillerine göre %90’a kadar daha az olacağını iddia ediyor.

DADI’ya Yatırım Yapmalı Mısınız?

DADI platformu sayesinde, maliyetlerde %90 azalma olacağı iddiaları doğru! Özellikle, amaçları son derece ümit vaat ediyor ve merkezi olmayan bulut ve web hizmeti platformu kesinlikle bizler için yarayışlı olacaktır.

Elbette gidecek uzun bir yolu var! Ayrıca, tek bir kuruluş tarafından sahip olunmayan, kontrol edilmeyen ve düzenlenmeyen bir web hizmetleri platformu kesinlikle büyük bir potansiyele sahip olduğundan, değer kaybetmek yerine değerini takdir etmesi oldukça muhtemeldir.