SaluS (SLS) Nedir? Yeni Başlayanlar İçin Temel Rehber

SaluS (SLS) Nedir

SaluS-SLS-Nedir-temel-rehber

SaluS (SLS) Nedir?

SLS: Temel Bilgiler

  1. SaluS kavramı, hizmetler, bilgi merkezleri ve araçlar oluşturarak kripto dünyasındaki insanlara yardım etme çabalarını pekiştirme zorunluluğundan doğdu. Tüm bunlar, SaluS ağının üyelerine bir yatırım yaparken ve ticaret kararları verirken bir avantaj sağlamak içindir.
  2. Blockchain’in temel amacı, üyelere tokenler ve dijital para birimleri ticareti söz konusu olduğunda ekstra bir avantaj sağlamaktır.
  3. Ekip, bir dizi araç, teknik analiz ve uzman temelleri vererek, üyelerine ticaret alanı ve iyi yatırım kararları açısından FUD ve abartıdan kaçınmada yardımcı olmayı umuyor.
  4. Hizmetler ve ürünler aracılığıyla toplanan çok az SLS tokenı, hizmet ve ürünlerin genişletilmesi ve iyileştirilmesi ile SaluS’un tüm projesinin sürekliliği için kullanılacaktır.
  5. Kullanılmayan SLS tokenları, kullanılıncaya kadar soğuk bir depoda saklanacaktır.
  6. Ağ üzerinde SLS coinleri ile ticaret yapmak istiyorsanız, önce en az 50 coin’e sahip olmalısınız.

SaluS (SLS) Geliştirme

  1. SaluS blok zinciri 6 Ocak 2016’da piyasaya sürüldü.
  2. Projenin başı Salus’tur ve platformun tek geliştiricisidir.
  3. Platform, topluluk üyeleri için çeşitli SaluS ürünlerine ve hizmetlerine erişim sağlayacak deneysel bir yardımcı para olarak piyasaya sürüldü.
  4. SaluS kripto para CoinKing, LTCrabbit ve MinerGate aracılığıyla basılabilir.
  5. Para biriminin blok süresi 3 dakikadır ve BC casino gibi çeşitli platformlarda kullanılabileceği gibi oyun alanlarında da kullanılabilir.
  6. Platform, ICO’sunu Haziran 2016’da yaptı.

SLS’nin Faydaları Nelerdir?

SLS Teknolojisi

1. Teknik Analiz

Grafik ve teknik analiz, yönleri, momentumu, desteği ve direnci ve ticaret sinyallerini tahmin etmeye yardımcı olur. Ayrıca üyelere günümüzün dijital para piyasasında bir avantaj sağlar.

2. Ticaret Avantajı

SaluS üyeleri, yalnızca değişim API’leri görüntüleyerek seçilen uzman SLS tüccarlarından tüccarlara gerçek zamanlı olarak erişebilecek.

3. Ticaret Araçları

Bu hizmet, hem uzun hem de kısa vadeli işlemler için gelişmiş bir üye ve yeni başlayanlar için ek bilgi ve avantaj sağlayacak özel izleme, ticaret ve uyarı araçlarına erişim sağlar.

4. ISO Analizi ve Haberler

Bu özellik, çeşitli ilk madeni para teklifleri ve kripto para birimi ile ilgili projeler hakkında uzman değerlendirmeleri ve incelemeleri sağlar. Üyelerinin yatırım yapmadan önce daha iyi kararlar almalarına da yardımcı olur.

5. Özel Tartışma Grubu

Bu özellik, kripto dünyasının diğer traderleri ile sohbet etmenize ve onlarla fikir ve konseptleri paylaşmanıza olanak tanır. Ayrıca grafikler, duyurular, fiyat botları ve uyarılar için de kanalları vardır.

SaluS Coin Nasıl Çalışır?

  1. SLS coinlerini stake ederek, sadece blockchain ağı için desteğinizi göstererek çok sayıda ödül alabilirsiniz. Bu, yalnızca bir düğüm veri iletişimi çalıştırılarak yapılabilir. Oysa bunu yapmanın başka bir yolu var, yani SLS coinleri tutarak. Bir token sahibinin bir tokenı taşımadan veya takas etmeden önce en az 8 saat tutması faydalıdır. Ancak bir tokenı ne kadar süreyle tutabileceğinize ilişkin maksimum bir sınır yoktur.
  2. Tokenınızı tuttuğunuzda, yıllık %1 faiz oranı alacaksınız. Platform, geleceğe seyahat eden tokenlerin değerinin artmasına yardımcı olmak için bir rezerv tutacak. Bu nedenle elinizde  token tutmak, kendi tokenlarınız için kar elde etmenin başka bir yoludur.
  3. SaluS blockchain ayrıca, insanları platforma yönlendirerek bazı komisyonlar almaları için başkalarının kullandığı bir ortaklık sistemine sahiptir.

SaluS Coin (SLS) Nasıl Satın Alınır ve Saklanır?

SLS Nasıl Satın Alınır?

SLS kripto para, küresel olarak çeşitli ticaret borsalarında işlem yapmak için listelenmiştir ve BTC, ETH, BNB, KRW ve USDT gibi birkaç büyük kripto para birimi ile eşleştirilmiştir. Bu, SLS kullanıcılarının daha fazla KYC normuna olan ihtiyacı atlayarak kripto varlıklarını kullanarak SLS coine erişmesine veya almasına olanak tanır.

SLS kripto para birimi için alım satım borsaları, YoBit, Bittrex, UPBit ve daha fazlası gibi büyük küresel borsaları içerir.

SLS Depolama

SLS coin aldıktan sonra, güvenli bir şekilde saklamak için bir SLS cüzdanına ihtiyacınız olacaktır. SLS coin, Windows 32 ve 64, Raspi ve Mac ile uyumlu resmi cüzdanda saklanabilir.

SLS’nin Diğer Kripto Para Birimlerinden Farkı Nedir?

  1. Çoğu kripto para birimi yatırımının hedefi -SaluS kripto parasında durum böyle olmayan- kâr elde etme eğiliminde olmasıdır. SLS geliştiricileri tamamen kendi konseptlerine güveniyorlar ve memnun olan bir topluluğun platformun uzun vadeli başarısına yol açabileceğinin farkındalar.
  2. Platform, bloğun 3 dakika içinde çıkarılmasını sağlar. Bu, Bitcoin gibi diğer devlerden çok daha hızlı.
  3. SLS, yıllık enflasyonu sadece %1 olan istikrarlı bir kripto paradır. Yazım anı itibariyle SLS tokenın fiyatı 23 dolar seviyelerinde işlem görmektedir.

SaluS Coin’e Yatırım Yapmalı Mısınız?

SLS İyi Yanları:

  1. Platform üyelerine 7/24 destek sunmaktadır.
  2. Platform ayrıca, üyelerin doğru ticaret kararlarını vermeleri için ekstra bir avantaj sağlar.
  3. Platform, üyelerine ve traderlere gerçek zamanlı olarak erişim sağlar.
  4. Platform ayrıca size kripto dünyasının çeşitli traderleri ile bağlantı kurma ve fikirlerinizi ve konseptlerinizi onlarla paylaşma fırsatı sunar.

SLS Kötü Yanları:

SLS mükemmel ve benzersiz özelliklere sahip olsa da, Coin Market Cap sıralamasına göre hala ilk 100 kripto para birimi arasında yer almıyor. Bu kripto para, diğer büyük dijital para birimleri nedeniyle bir şekilde göz ardı ediliyor. En üst düzey kripto para birimlerinde olmak için hala yükselmesi, kendisini kanıtlaması ve kendisini daha iyi pazarlaması gerekiyor.