Gala (GALA) Coin Nedir? Yorum, Geleceği, Grafik

Axie Infinity ile başlayan oyna kazan kültüründen sonra bu gelişmeyi daha da ileri taşıyan bir proje olarak karşımıza çıkan Gala Coin, oyun kültürünü bambaşka bir boyuta taşımaya odaklanmıştır


Axie Infinity ile başlayan oyna kazan kültüründen sonra bu gelişmeyi daha da ileri taşıyan bir proje olarak karşımıza çıkan Gala Coin, oyun kültürünü bambaşka bir boyuta taşımaya odaklanmıştır. Peki Gala Coin nedir ve geleceği nasıl merak ediyor musunuz? O zaman birlikte Gala Coin’i ayrıntılı bir şekilde inceleyelim.

Gala (GALA) Coin Nedir?

Gala (GALA) Coin, oyun kültürünü ve geleceğini tamamen oyunculara bırakmaya odaklanmış bir blockchain oyun projesidir.

Bu zamana kadar oyuncuların oyun oynamak için yüzlerce hatta binlerce dolar harcamasının oyun ve oyuncu kültürüne aykırı olduğu fikriyle yola çıkan Gala Coin, bu kültürü tamamen değiştirerek oyuncuların hem oyun oynamaları hem de oyun oynarken para kazanmaları üzerine kuruludur.

Ayrıca oynanacak oyunların seçimini de yine oyuncuların tercihine bırakan Gala Coin, bu nedenle oyunlarla ilgilenen kullanıcıların en gözde projelerinden biridir.

Gala (GALA) Coin Geleceği

Gala Coin, oyun kültürünü blockchain dünyasına taşımakla kalmayıp aynı zamanda oyuncuların lehine değiştirme fikriyle yola çıktığından en başta oyuncular olmak üzere birçok kişinin dikkatini çekmiştir.

Sektörde Gala Coin’e benzer bir projeyle daha önce yola çıkıp inanılmaz yükselişler yakalayan altcoin’leri de düşünecek olursak, Gala Coin geleceği ile ilgili olumsuz eleştiri ya da yorum yapmak yanlış olacaktır.

Gala Coin (GALA) Kaç TL?

Gala Coin, bu yazının tarihi ve saati göz önüne alınırsa 3,42 TL’den işlem görmektedir.


Maksimum arzı bulunmayan Gala Coin’in dolaşımdaki arzı 6.977.205.436 GALA, toplam arzı ise 35.240.112.493 GALA olarak görünmektedir.

ATH seviyesine 26 Kasım 2021 tarihinde ulaşan Gala Coin fiyatı, bu tarihte 12,41 TL’den işlem görüyorken ATL seviyesine ise 28 Kasım 2020’de ulaşmış olup o tarihte 0.002239 TL civarında işlem görmüştür.


Gala (GALA) Coin Yorumları

Bahsettiğimiz üzere Gala Coin hem oyun odaklı hem de oyun kültürüne yepyeni bir anlayış kazandırmayı hedeflediği için kendisiyle ilgili yorumlar oldukça olumludur.

Gala Coin’in ayrıca oyun içi NFT pazaryeri sunarak oyun içi öğeleri de ticarete açmakla NFT desteği sunacağını da bilen yatırımcılar, hem oyun hem NFT sayesinde Gala Coin’in inanılmaz başarılar elde edeceğini ön görmektedir.