Trabzonspor Fan Token (TRA) Nedir?

Taraftarlar eskiden sadece en sevdikleri futbol takımlarını destekleyen ve alkışlayan seyircilerdi


Taraftarlar eskiden sadece en sevdikleri futbol takımlarını destekleyen ve alkışlayan seyircilerdi. Bununla birlikte, blockchain teknolojisi ve kripto para birimleri, spor işletmesiyle yakından entegre olmaya başladı ve taraftarların gerçek dünya işlemleri aracılığıyla favori takımlarına katılmasını ve desteklemesini kolaylaştırdı. Her şeyden önce, taraftarlar artık spor kulüplerinin kararlarını ve eylemlerini aktif olarak etkileme yeteneğine sahipler.

Bu gelişme, temel olarak, sahiplerine belirli haklar ve kulüp avantajları sağlayan taraftar jetonlarının ortaya çıkmasından kaynaklanmaktadır. TRA, Türkiye’nin en gözde futbol takımlarından birinin resmi simgesidir. Taraftar bağını ve kulüple olan etkileşimini artırmayı amaçlamaktadır.

TRA olarak sembolize edilen Trabzonspor Fan Token, Trabzonspor Kulübü’nün Socios platformunda yayınladığı fan tokenidir. Trabzonspor Fan Token, Chiliz (CHZ) blok zincirinde geliştirilen blok zinciri tabanlı bir uygulama olan Socios.com’a katıldı ve 22 Eylül 2020’de piyasaya çıktı.


Trabzonspor Fan Token Hakkında

Türk futbol kulübü Trabzonspor, taraftar tokenlerini piyasaya sürmek için Chiliz ile ortaklık kurdu. Trabzonspor, Socios.com’un taraftar token sistemini kullanarak FC Barcelona, ​​Atlético de Madrid, Paris Saint-Germain, Juventus, AS Roma, Galatasaray, CA Independiente, Apollon Limassol ve eSports Team Heretics ve OG gibi futbol organizasyonlarına katılıyor.

Trabzonspor Fan Token Nasıl Satın Alınır?

Trabzonspor Fan Token’i almak için, Paribu’ya kayıt olmanız gerekir. Ticari işlemlerin gerçekleştiği sayfadan Trabzonspor Fan Token satın alabilirsiniz.

  • Paribu.com adresinde bir üyelik oluşturmalısınız.
  • Üyeliği doğruladıktan sonra Paribu’ya yükleme yapmalısınız.
  • Paribu nakit para yüklemesi sonrası arama ekranına TRA yazmalısınız.
  • TRA token miktarını ekrana girip al tuşuna basarak token sahibi olabilirsiniz.

TRA’yı Benzersiz Kılan Nedir?

Trabzonspor Taraftar Token sahiplerinin kulüp kararlarını etkileyebilecekleri ve her sezon Socios.com’da çeşitli anketlerde oy kullanabilecekleri bildiriliyor. Ayrıca token sahipleri, kulübün yenilikçi dijital deneyimleriyle bağlantılı ödüller kazanma fırsatına da sahip oluyor. Bu ödüller arasında oyuncularla tanışmak ve taraftarlar stadyumlara döndüğünde VIP olarak maç izlemek yer alıyor.

Ayrıca kulüp, taraftarların uygulama aracılığıyla kulüple nasıl etkileşim kurduklarına bağlı olarak ödül puanları alabilecekleri bir lider tablosu yayınlamayı planladığını açıkladı. Böylece taraftarlara bölgelerinde/ülkelerinde en iyi taraftar olmak için rekabet etme şansı veriyor.

TRA Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TRA Coin 34,43 TL’den işlem görüyor. TRA Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -1.22% değişim gösterdi. TRA Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 833,266 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 7,685,688 dolar seviyesinde.


TRA Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TRA Coin $ 1.06 dolardan işlem görüyor.