Loopring (LRC) Coin Nedir? Geleceği, Yorum, Grafik, Analiz

Loopring (LRC), merkezi belli olmayan borsaların (DEX) geliştirilmesi için tasarlanmış bir platformdur


Loopring (LRC), merkezi belli olmayan borsaların (DEX) geliştirilmesi için tasarlanmış bir platformdur. Bu platform, Ethereum blok zinciri üzerinde yer almaktadır ve kullanıcıların borsalar arasında varlık ticareti yapmalarına müsade eden izin veren bir sistemdir.

Loopring, merkezi olmayan bir borsa değildir; hedefi emiri eleştirme yoluyla merkeziyetsiz ticareti kolaylık sağlamak olan bir layer-2 protokolüdür. Loopring, kendi ağına gönderilen tüm emirleri bir havuza toplar ve bu emirleri birden fazla borsada emir defterini doldurur ve işleme sokar. Merkeziyetsiz ve merkezi Loopring’i uygulayabilecek, borsalar arasında çapraz işlemler gerçekleştirerek yatırımcıların daha geniş pazarda en iyi fiyatları yakalamasında çok büyük bir role sahiptir. Akıllı sözleşmeler kullanan herhangi bir platform (Ethereum, NEO) da LRC ile beraber uygulamaya sokulabilir.


Loopring Coin Geleceği 

Loopring (LRC) 2021 yılında yaklaşık 0.25 dolardan işlem görmeye başlamıştı. Yıl ortasına kadar kripto parada göze çarpan bi değişiklik artış olmamıştı. Fakat Ekim sonunda ve Kasım başında ve tüm aya yayılan büyük bir patlama yaşadı LRC Coin fiyatı kendi katlarına çıkmaya başlamıştı. Ardından sonra fiyat olarak toparlamaya gitmesiyle ortalama olarak bir fiyat yakalaması lazım bu yüzden fiyatı az da olsa düştü. Fakat düzeltme yapmasına rağmen yine de hala önemli ölçüde değer kazanmaya devam etmektedir.

2022 yılında en düşük fiyat tahmini olarak $0.95 dolar ortalaması ise $0.99 dolar en yüksek seviyesi ise $1.12 olarak tahmin ediliyor.

2023 yılında en düşük fiyat tahmini olarak $1.41 dolar ortalaması ise $1.46 dolar en yüksek seviyesi ise $1.65 olarak tahmin ediliyor.

En son tahmin 2031 yılında en düşük fiyatın $28.77 dolar ortalamasının $29.57 dolar en yüksek seviyesi ise $33.12 olarak belirlenmiştir.

Loopring Coin Yorum 

Loopring Coin 2022 yılında fazlasıyla güzel giden bir gidişatı olan bir kripto para birimidir.

Kripto platformu son senelerde oldukça gündem de adını duyuran bi hal almış olmakta. Yatırım amacı ile şirketler ve pek çok insan kriptoya başvurmayı bir fırsat olarak gördü ve bu fırsatı değerlendirmek için kripto paraya başvurdu. Büyük şirketlerin de bu yönteme başvurmadından sonra daha da fazla gözde haline geldi ve insanların gözünde bir güven oluştu. 


LRC Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LRC Coin 8,53 TL’den işlem görüyor. LRC Coin fiyatı son 24 saat içerisinde 1.10% değişim gösterdi. LRC Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 10,940,537 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 327,415,988 dolar seviyesinde.

LRC Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LRC Coin $ 0.262348 dolardan işlem görüyor.