EOS (EOS) Coin Nedir? 

EOS Coin geleceği, kripto paraların piyasaları içerisinde işlem yapan birçok yatırımcı tarafından merkal bir şekilde takip ediliyor


EOS Coin geleceği, kripto paraların piyasaları içerisinde işlem yapan birçok yatırımcı tarafından merkal bir şekilde takip ediliyor. EOS Coin, Dan Larimerin ve Brendan Blumer’in ortak projesi şeklinde hayata geçirilmiştir. Block.one ekibi aracılığı ile çalışmaları tamamlanmıştır. EOS’un tasarımcı kadrosu pazarlama konusunda da yine oldukça başarılıydı. Yatırımcılarını yüksek bir kar marjı ile artıya geçebileceklerine inandırmıştı.


EOS (EOS) Coin Hangi Ülkenin?

2017 yılının Haziran ayında block.one, EOS kripto parasını halka sunmuştur. EOS ICO’da 4 milyar doları aşkın fon toplamayı başardı. Cayman Adalarında kaydı olan bir firmadır. Daniel Larimer, kurulduğu zamanda block.one firmasının Baş Teknoloji Yöneticisi konumunda görev almaktaydı. Larimer daha önce 2013 senesinden 2016’ya kadar merkezsiz borsa Bitshares üzerinde çalışmalarını sürdürmüştür. Daha sonrasında ise blok zincir tabanlı sosyal medya platformu konumundaki Steemit’te görev almıştır. Daniel Larimer, block.one görevinden 10 Ocak 2021 tarihinden resmen istifa etmiştir.


EOS Coin Yorum

2017 yılıyla beraber piyasaya altcoin şeklinde sürülen EOS Coin, piyasaya çıktığı zamanda yatırımcılar tarafından çok yoğun bir ilgi görmüştür. Bu ilgi neticesinde çok kısa bir süre içerisinde 5 dolara kadar yükselmiştir. Yüksek oranda bir alımdan kaynaklanan yükseliş kısa bir süre sonrasında 1 dolar seviyesine kadar gerilemesiyle denge sağlandı.

EOS Coin aynı yılın sonunda ise 0.5 dolara kadar düşüş yaşamıştır. Geride bıraktığımız 3 senelik süre içinde de yine dönem dönem çıkışlar ve inişler yaşadı. 20 Haziran 2020 yılındaki verilere göre ise 2,516 Dolar ile işlem görmüştü. Ethereum altyapısı ile beraber işlem yapan bu coinin yorum verilerine göre birçok analistin yorumu bulunmaktadır. Bu yorumlarda ise söz konusu olan coinin ciddi bir şekilde atılım yapacağı öngörülüyor. Fakat bu tahminin de hiçbir zaman kesinliği bulunmuyor.

EOS Coin Haberleri

EOS Coin haberlerinin içeriklerine göre, birçok yatırımcı tarafından sık bir şekilde takip edilen coinle alakalı uzun vadeli yatırımlar olumlu olabilir. Bu Coin, genel piyasa değerleri göz önüne alınarak aşağı ya da yukarı yönlü birtakım değişiklik yaşamıştır. Birçok analistin görüşüne göre uzun vadeli yatırımlarda söz konusu coin 20 dolara seviyelerine dek yükseliş gösterebilir. Bu verilerin net bir bilgi olmadığını ve tamamen tahmin olduğunu belirtmemiz gerekir. 

EOS Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EOS Coin 26,58 TL’den işlem görüyor. EOS Coin fiyatı son 24 saat içerisinde 0.56% değişim gösterdi. EOS Coin’in son 24 saatteki işlem hEOSi ise $ 95,262,609 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 938,976,090 dolar seviyesinde.

EOS Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EOS Coin $ 0.817949 dolardan işlem görüyor.