Ran Neu-Ner: Bitcoin Daha Fazla Düşecek

Ran Neu-Ner, erken yatırımcı olmasına rağmen açıklamaları ve dobra ifadeleri ile beğeni kazanıyor


Ran Neu-Ner, erken yatırımcı olmasına rağmen açıklamaları ve dobra ifadeleri ile beğeni kazanıyor. Kripto para dünyasında bir takım yeni gelişmeler yaşanırken düşüş yönünde yaşanan gelişmeler Ran Neu-Ner’e göre devam edecek. Bitcoin fiyatının 6250 dolar seviyesine kadar gerileyebilecek olduğunu belirten Ran Neu-Ner, bir sonraki seviyenin ise 5900 dolar seviyesi olduğunu, hali ile yatırımcıların bu durumu göz önünde bulundurarak yatırım yapmasını önerdi.

Kripto paraların düşmesinin beklendiğine değinen Ran Neu-Ner, bunun nedeni ile ilgili olarak ise kripto paraların düşüş yaşamaya devam ettiği bu dönemde yatırımcıların dikkatli hareket etmesi ve Bitcoin alırken geleceği düşünerek hareket etmesi öneriliyor.

Daha Fazla Düşecek

Açıklamalar ardı ardına yapılırken Ran Neu-Ner’in açıklamaları bugünlerde yapılan en olumlu ve en fazla uyarı niteliğinde olan açıklama olarak gösterildi. Kripto paralarda yaşanan düşüş dolayısı ile bir süredir yatırımlar zaten zarar ettiklerinden dolayı sürekli olarak kripto para satışları yapıyor ve bu durum piyasada daha fazla hacim azalmasına sebep oluyor. Alım ve satım işlemlerinde yaşanan düşüşler dolayısı ile Bitcoin fiyatlarında yaşanan gerilemeye normal olarak bakılıyor.

  • Analist ve erken yatırımcıların yorumları çok büyük önem taşıdığı için büyük yatırımlar bu tür açıklamaları yakından takip ediyor. Bazı analistlerin yorumları ise genellikle sürekli olumlu yönde olmasına rağmen doğru olmadığından dolayı bu tür açıklama yapanlara inanmamak yatırımlarınızı daha iyi değerlendirmenizi sağlayacaktır.