2020 Ripple (XRP) ve Bu Altcoin İçin Güzel Bir Yıl Olabilir

XRP 2019’da bir yıllık istikrarlı kayıplar ve ağır satış baskısı görmesine rağmen, 2020 XRP için harika başladı

xrp yorum

XRP 2019’da bir yıllık istikrarlı kayıplar ve ağır satış baskısı görmesine rağmen, 2020 XRP için harika başladı. XRP bir başka kripto para birimi olan Stellar Lümen (XLM) ile birlikte büyük kazançlar sağladı.

Bir kripto para analisti XRP’deki son yükselişi, XLM’nin önemli ölçüde daha fazlasını görmek üzere olduğunu gösteren bir işaret olabileceğini ve bununla birlikte kripto paraların yukarı doğru takip edebilecek sekiz aylık bir birikim aşamasından çıktığını söylüyor.

Haberin hazırlandığı sırada XRP, boğaların kripto para birimini 0,29 dolara doğru itme girişiminde bulunmasının ardından 0,28 dolar olan şu anki fiyatıyla % 1’in biraz altında işlem görüyor.

Analistler: XRP henüz rallinin erken safhasında

Analistler XRP’nin 0.23 $ ‘dan önemli ölçüde tırmanabildiğini ve ralli hala erken safhasında gibi görünüyor.

Twitter’da tanınmış bir kripto para analisti olan TraderSmokey, son paylaştığı tweet’te sabırla başka bir “sıçrama” beklediğini ve aynı zamanda kripto’nun buradan düşeceğine inanmadığını belirtti.

    “XRP Her iki çiftte de atm birleştiriyor. BTC Çifti yükseliş gösteren bir C-Fork atm oluştururken ve USD Çifti haftalık .28 $ seviyesinde kaldı. Sadece uzun süre aktif kalacak ve sıçramayı bekleyeceğim. XRP’nin buradan düşeceğini görmüyorum”

XRP şu an ki direnci aşarsa, 0,30 $ ‘ın altındaki bölgede daha fazla direnç bulana kadar toplanması muhtemeldir.

XLM, XRP’nin fiyat hareketlerini izleme geçmişine sahiptir ve bu nedenle analistler, XLM’in yakın dönemde XRP’den önemli ölçüde daha iyi performans gösterecek kadar ivme kazanıp kazanamayacağını görmek istiyorlar.

Bir başka popüler kripto para birimi analisti olan CryptoBirb, Twitter üzerindeki paylaşımıyla kripto para biriminin sekiz aylık bir birikim aşamasından çıkmak üzere olduğuna inandığını ve bu da yükseliş eğiliminin tersine döndüğü anlamına gelebileceğini söyledi.

    “XRP’den sonra takip ettiğim bir başka altcoin XLM. 8 aylık uzun süren korkunç birikim ve yeni pazar döngüsünün başlaması, şu anda uzun vadeli orta bölgede, doğrulanmış bir haftalık geri dönüş ile işlem görüyor. Grafik pompalamadan hemen önce çizildi.”

Her ne kadar XLM son birkaç hafta boyunca kayda değer kazanımlar kaydetmiş olsa da, XRP’nin mevcut yükselişi ve bu birikim safhasında devam eden kopuşu göz önüne alındığında, kripto para biriminin yakın zamanda önemli ölçüde daha fazla ivme görmesi muhtemeldir.