SingularDTV (SNGLS) Nasıl Alınır? SNGLS Satın Alma Rehberi

SingularDTV  Nedir


SingularDTV  Nedir?

SingularDTV  merkezsiz bir eğlence endüstrisi yaratan sanatçılara, yaratıcılara tüketicileri ve izleyicileriyle doğrudan işlem yapma yetkisi veren bir platform olarak tasarlandı. Bir sanatçıysanız, bu kulağa muhtemelen gerçek olamayacak kadar iyi gelebilir, ancak SingularDTV’nin Ethereum ağında başardığı şey sanatçıların söz sahibi olmasını sağlıyor. SingularDTV önemli kilometre taşlarına ulaştı ve topluluğa ait, kendi kendini uyarlayan ve gerçekten merkezi olmayan bir eğlence pazarının temelini oluşturan SNGLS DAO tarafından yönetilen SNGLS Medya Dağıtım Protokolünün geliştirildiğini de duyurdu.

SingularDTV, eşler arası dağıtım ve proje finansman yetenekleriyle sanatçılar için hak yönetiminin geleceğini inşa eden bir blockchain eğlence stüdyosudur.

Bir ConsenSys girişimi olan SingularDTV, Ethereum üzerine kurulu bir içerik üretim ve dağıtım platformudur. Projenin amacı, yalnızca kaliteli film ve TV içeriği oluşturmak ve yayınlamak değil, aynı zamanda blockchain ve akıllı sözleşme teknolojisi sayesinde eğlence endüstrisini daha adil, verimli ve şeffaf bir iş haline getirmektir.

Platformun kurucuları Arie Levy-Cohen, Kim Jackson, Zach Lebeau ve Joseph Lubin, platformun eğlence kanadının başkanı Kim Jackson, “Gelecekte kullanıcılar filmlerin parasını kredi kartlarıyla ödeyecekler – ve bu doğrudan sanatçıya gidecek.”

SNGLS Nasıl Satın Alınır?

SNGLS tokenleri birçok borsada bulunmuyor. Özellikle yerel borsalarda listelenmiş durumda değil. Ancak yine de bazı global popüler borsalarda yer alıyor. SNGLS tokenleri bu borsalar üzerinden alabilirsiniz.

Eğer yerel borsanızda SNGLS listelenmemişse aşağıdaki listemizden faydalanarak altcoin borsalarından birine geçiş yapıp SNGLS satın alabilirsiniz.

SNGLS Listeleyen Bir Borsada Hesap Açın

SNGLS tokenlerini listeleyen bir borsa seçtikten sonra eğer üyeliğiniz yoksa borsaya üye olmanız gerekmektedir. Bunun için temel kimlik bilgileriniz ve iletişim bilgileriniz yeterli olacaktır. Borsa hesabını açtıktan sonra hesabınıza alım yapacağınız diğer kripto paraları yatırmanız gerekmektedir. Eğer bu transfer işlemini de gerçekleştirdiyseniz satın alım için hazırsınız demektir.

Satın Alma İşlemini Gerçekleştirin

SNGLS satın almak için borsalarda birkaç seçenek karşınıza çıkacaktır. Bunlar Limit, Piyasa gibi seçenekler olabilir. Limit seçeneğinde görselde gördüğünüz gibi fiyat sekmesine almak istediğiniz fiyatı yazıp emir oluşturabilirsiniz. Eşleşme bulunduğunda borsa defteri işleminizi gerçekleştirecektir.

Nereden Alınır?

SNGLS’nin listelendiği borsaları aşağıda görebilirsiniz.

Borsa Parite Toplam Yaklaşık İşlem Hacmi
Binance SNGLS/BTC %98,53
Bitfinex SNG/USD %1
HitBTC SNGLS/BTC %0,10

Genel Bakış

SNGLS hakkında genel bilgiler aşağıdaki gibidir.

Coin Sembolü SNGLS / SNG
Toplam Arzı 1,000,000,000
Dolaşımdaki Miktarı 600,000,000
En Yüksek Fiyatına Ulaştığı Tarih 14 Haziran 2018
En yüksek Fiyatı $0,46
Endüstri Müzik, organizasyonlar
Token kullanım alanı Ödemeler ve ödüller
Bulunduğu Ağ Ethereum

SNGLS Hakkında Ek Bilgiler

  • SNGLS’nin konsepti, bazıları platformda özellik olarak mevcut olan ancak sonradan piyasaya sürülmüş 11 modüle dayanmaktadır. Bu modüller şunlardır: Tokit, Merkezsiz Borsa, Kodeks, topluluk fonlama paneli, Yasal Depo, Üretim Hizmeti/Ekip, Ekipman Kiralama, Yetenek Yönetimi, Pazarlama, Sendika Ara yüzü ve EtherVision. Bu modüllerin tümü program veya uygulama değildir, bazıları şirketin sunduğu saf hizmet teklifleridir.
  • SNGLS, içerik oluşturucuları için şeffaflık sağlamayı amaçlar ve tokenlerin kullanıldığı bir akıllı sözleşme sistemine dayanır. Bu SNGLS tokenleri SingularDTV’nin Fikri Mülkiyetinde (IP) bir payı temsil eder; %50’si halka açık, %40’ı depolama kasasında tutulacak ve kalan %10’u SingularDTV’nin ana yatırımcıları arasında dağıtılacak toplam 1 Milyar SNGLS tokeni çıkarılacak.
  • Depolama Kasası, platforma sürekli olarak yeniden yatırılan bir fonu sürdürmeyi amaçlar, bu fondan elde edilen temettüler “atölyeye “ tahsis edilir.
  • Atölye biriken Ether’leri dönüştürmek, harcamak ve yönetmekten sorumludur. Ayrıca kripto gelirini toplar, kasaya gönderir ve akıllı sözleşme sistemi daha sonra SNGLS ve IP gelirini token sahiplerine dağıtır.
  • DAO saldırısından bu yana, herhangi bir blockchain platformu için birincil endişe, özellikle Ethereum ağı üzerine kurulu olanlar için güvenlik olmuştur. SNGLS tokenlerinin oylama veya bölme işlevleri yoktur, bu da onları doğal olarak DAO’dan daha güvenli kılar.
  • SingularDTV ayrıca The Guard adlı bir güvenlik mekanizması kullanıyor. Akıllı Sözleşme Sisteminin kusursuz olmasını sağlamak için ek çabalar sarf ediliyor. Ayrıca sistem içinde açıkları keşfeden hacker’lara 30 BTC’lik bir ödül havuzu ayrılmış durumda.
  • Platform, genellikle sanatçılara ve film yapımcılarına zarar veren piyasanın tekelci yapısını ortadan kaldıracak yeni para kazanma yöntemlerinin yaratılmasına yönelik çalışıyor.