Waves (WAVES) Coin Nedir, Kimin? Grafik, Geleceği, Fiyat

Bazı ilaçlar vardır da her yaraya merhemdir ya işte Waves (WAVES) Coin de blockchain dünyasında bu niteliğe sahip bir proje olarak karşımıza çıkıyor


Bazı ilaçlar vardır da her yaraya merhemdir ya işte Waves (WAVES) Coin de blockchain dünyasında bu niteliğe sahip bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Kripto para dünyasın en eski ilk coin arzı (ICO) projesi olan Waves (WAVES) Coin’i yakından incelemeniz şiddetle tavsiye edilir.


Waves (WAVES) Coin Nedir?

Waves (WAVES) Coin; merkeziyetsiz uygulamalar (DApps) ve akıllı sözleşmeler gibi birden fazla kullanım senaryosu sunan çok amaçlı bir blockchain platformudur.

2016 yılının haziran ayında ICO ile duyurulan Waves (WAVES) Coin; hızlı, kullanışlı ve anlaşılır blockchain platformlarının hayata geçirilmesini kolaylaştırmak üzere geliştirilmiştir.

Mantık olarak Ethereum’u andıran proje, yayınlandığı ilk günden bu yana birçok değişiklik ve gelişim geçirdi. Kendini de sürekli geliştirmeye devam etmesiyle dikkatleri üzerine çeken Waves (WAVES) Coin’in, Ethereum’dan en büyük farkı ise Proof of Stake adı verilen hisse ispatı protokolünü kullanmasıdır.

Waves (WAVES) Coin Kimin?

Waves (WAVES) Coin, Ukraynalı bir bilim insanı olan Alexandar Ivanov tarafından kurulmuştur.

Proje öncesi zaten kripto para dünyasında aktif olan, Coinomat ve Cooleindex platformlarının da kurucusu olarak geçen ve birçok kişinin Sasha Ivanov olarak da tanıdığı Alexandar Ivanov, hali hazırda Waves (WAVES) Coin’in tanıtım ve geliştirme çalışmalarında aktif rol oynamaktadır.

Waves (WAVES) Coin Geleceği

Waves (WAVES) Coin, blockchain çözümleri ve uygulama geliştirme çalışmaları açısından en çok tercih edilen blok zincirlerin başında gelir.

Kategorisinde ortaya çıkan ilk kripto para ve blockchain olmasının yanı sıra Gravity isimli çapraz zincir, DeFi projesi olan Neutrino ve Waves DEX gibi merkeziyetsiz kripto borsa platformu gibi hep yeni ve ek özelliklerle sürekli kendini geliştiren Waves (WAVES) Coin, sektördeki otoritesini bırakmaya hiç niyetli olmamasıyla geleceği hakkında pozitif düşünceler vermektedir.

Waves (WAVES) Coin Fiyatı

Waves (WAVES) Coin, yazı tarihi ve saatinde 474,58 TL üzerinden işlem görmektedir.

Waves (WAVES) Coin’in maksimum arzı tıpkı Ethereum gibi yoktur ve sürekli üretilebilir ancak yakım mekanizması da bir o kadar hızlıdır.


ATH seviyesi 612,92 TL, ATL seviyesi 1,82 TL olan Waves Coin’in dolaşımdaki arzı ise 107.807.392 adettir.