Immutable X (IMX) Coin Nedir? Geleceği, Yorum, Fiyat

Immutable X (IMX), DeFi pazarına NFT’ler için ikinci katman bir çözüm sunuyor


Immutable X (IMX), DeFi pazarına NFT’ler için ikinci katman bir çözüm sunuyor. IMX, Ethereum üzerindeki NFT’ler için ilk katman-iki ölçekleme çözümü olarak kendisini konumlandırıyor. IMX’e göre blok zinciri, Ethereum’un ölçeklenebilirlik, zayıf kullanıcı deneyimi, likidite azlığı ve yavaş geliştirici deneyimi gibi sınırlamalarını ortadan kaldırıyor. Bunun yerine, kullanıcılar, bir kullanıcı veya varlık güvenliğinden ödün vermeden NFT’lerin basımı ve ticareti için sıfır gaz ücretinin keyfini çıkarırken, anında alım satım ve büyük ölçeklenebilirlikten yararlanır. Immutable X platformu, Avustralya merkezli oyun geliştiricisi Immutable ve blok zinciri ölçeklendirme başlangıcı StarkWare tarafından oluşturuldu ve StarkWare’in Katman-2 ölçekleme bilgisini Immutable’ın NFT anlayışıyla bir araya getirdi.

Ethereum’un ağı çok sağlam olduğu için, tüm ağ için bir katman-2 çözümü haline gelmek çok fazla kaynak gerektirecektir. Immutable X, bu sorunu yalnızca NFT’ler için katman 2 sunarak çözer. Bu şekilde IMX, katman 2 olmak için kaynakları boşaltmak zorunda kalmadan NFT alanında daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır.


Immutable X (IMX) Coin Kimin?

Immutable, daha önce büyük bir e-ticaret sağlayıcısında yazılım geliştirme ekibini yöneten girişimci James Ferguson ve yine bir girişimci olan kardeşi Robbie Ferguson tarafından kuruldu. IMX için toplanan ekip, yüz kişinin üzerinde nitelikli uzmandan oluşuyor. Birleştirilmiş deneyimleri, Immutable’ın pazara benzersiz bir dizi özellik ve hizmet sağlamasına yardımcı olmakta.

Immutable X Geleceği

IMX, fiyatı ve çeşitli nedenlerden dolayı şu anda piyasanın en trend tokenidir. Uzmanlar, tokenin şu anda düşüşte olduğunu ve tüccarların bu tokene yatırım yapmak için en iyi zaman olabileceğini söylüyor. Çoğu analist, tokenin fiyatından daha fazlasına ulaşabileceğine inanıyor.

Immutable X Coin Yorum

IMX, Ethereum topluluğu tarafından onaylanan açık kaynaklı bir projedir. Ağın yapısı, NFT’leri yayınlamak isteyen yeni katılımcılara kullanımı çok uygun hale getirir. Hepsinden iyisi, bir oyna-kazan ekosistemi basmak veya başlatmak için sıfır gas ücreti vardır.

Immutable, programlamayı ve Dapp oluşturmayı basitleştirmek için bir dizi geliştirici aracı sağlıyor. Özellikle ağ, Ethereum, Solidity ile aynı programlama dilini kullanıyor. Solidity, Dapp geliştiricileri arasında iyi bilinir. Bu dili kullanma kararı akıllıcaydı çünkü geliştiricilerin uygulamalarını herhangi bir yeniden kodlama olmadan değişmez hale getirmelerine olanak tanıyor.

IMX Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 IMX Coin 69,89 TL’den işlem görüyor. IMX Coin fiyatı son 24 saat içerisinde 2.31% değişim gösterdi. IMX Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 43,170,784 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

IMX Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 IMX Coin $ 2.15 dolardan işlem görüyor.