Elrond (EGLD) Coin Nedir? Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri

Elrond (EGLD), akıllı sözleşmelere dayalı uygulamalar oluşturmayı amaçlayan bir blok zinciri protokolüdür


Elrond (EGLD), akıllı sözleşmelere dayalı uygulamalar oluşturmayı amaçlayan bir blok zinciri protokolüdür. Amacı, kullanıcılara daha fazla gizlilik sağlamak ve diğer ağlardan daha iyi performans sağlayabilen merkezi olmayan bir ağ oluşturmaktır. Proje, ölçeklenebilirlik çözümleri sağlama ve blok zinciri ağ trafiği tıkanıklığı sorununu hafifletmeye çalışma üzerine odaklanmaktadır.

Elrond (EGLD) Coin Nedir?

Elrond (EGLD), durum, ağ ve işlem paylaşımı uygulayan ilk blok zinciri ağıdır. Elrond platformu Secure Proof of Stake (SPoS) konsensüs mekanizmasını kullanmaktadır. Bu sayede saniyede 15.000 işlem gerçekleştirmekte ve bireysel blok zincirlerinin birbirleriyle etkileşimi sorununa çözüm bulmaya çalışmaktadır. SPoS konsensüs mekanizması, mevcut Proof of Stake çözümlerini geliştirmek için tasarlanmıştır. Amaç tamamen ağdaki gecikmeyi azaltarak tüm ağ boyunca verimi veya saniyedeki işlem sayısını artırmaktır.

Elrond (EGLD) hakkında tüm uzmanlar, bu platformun hızına güçlü bir vurgu yapmaktadır. Ethereum saniyede sadece 15 işlem gerçekleştirirken Elrond’un bin kat daha hızlı olması büyük bir avantajdır. Bununla beraber ölçeklendirme sorununu çözen Elrond’un dışında pek çok platform vardır.

Elrond, çeşitli özgün çözümler geliştirerek güçlü bir ekosistem oluşturmuştur. Bu platformun içinde akıllı sözleşmeler, ödüller ve projenin gelişimine büyük katkı sağlayan topluluğun yeteneği vardır. Yerel token, eGold (EGLD), EGLD koduna sahip çok amaçlı bir kripto para birimidir. EGLD, akıllı sözleşme ücretlerinin ödenmesi, doğrulayıcıların ödüllendirilmesi ve stake dahil olmak üzere ağ içindeki çeşitli işlemler ve görevler için kullanılmaktadır.

Elrond, 2017 yılının sonlarında Lucian Todea ile birlikte Beniamin ve Lucian Mincu tarafından ortaklaşa kuruldu. 24 teknoloji ve iş uzmanıyla yedi danışmandan oluşan kurucu ekip geçmişte Google, Intel, NTT gibi şirketlerde görev aldı. Güçlü altyapısı, deneyimli ekibi ve saniyede yüksek işlem hacminde çalışabilen bir ağ oluşturmayı başarması Elrond’u kendi başına bir üst lige taşımaktadır.

Elrond (EGLD) Coin Fiyatı

7 Mayıs 2022 itibarıyla, Elrond (EGLD), dolaşımdaki 21,9 Milyon dolar arzı ve 23,02 Milyon dolar toplam arza sahiptir. 120,53 Dolar fiyatla tüm kripto para piyasasında 38. Sırada yer almaktadır. Elrond (EGLD)’nin TL cinsinden fiyatı 1.815,68 TL’dir


Elrond (EGLD) Coin Grafikler


Elrond (EGLD) Coin Piyasa Değeri

Elrond’un (EGLD) toplam piyasa değeri 2.64 Milyar Dolardır.

EGLD Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EGLD Coin 1.301,30 TL’den işlem görüyor. EGLD Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -3.52% değişim gösterdi. EGLD Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 22,030,174 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 1,076,692,867 dolar seviyesinde.

EGLD Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EGLD Coin $ 40.04 dolardan işlem görüyor.