Kripto Paralar Ve Bitcoin Dünyayı Ele Geçirecek

Kripto Paralar ve Bitcoin Dünyayı Ele Geçirecek bu sözler ünlü bir isime ait


Kripto Paralar ve Bitcoin Dünyayı Ele Geçirecek bu sözler ünlü bir isime ait. Ünlü risk sermayederi Tim Draper kripto paraların geleceği konusunda son derece önemli açıklamalar yaptı. Bitcoin’in gelecek dönemde çok daha popüler olacağına dikkat çeken Draper, kripto paraların insanlığın geleceği olduğunu düşünüyor.

KRİPTO PARALAR DÜNYA’YI ELE GEÇİRECEK

Forbes de yayınlanan bir makaleye göre Tim Draper kripto para fikrini 15 yıl önce düşünmüş. Draper’ın ünlü olmasını sağlayan şey de yine kripto paralar Kaliforniya merkezli yatırımcı, U.S Marshals servisi tarafından düzenlenen bir müzayedede yaklaşık 20 milyon dolar değerinde, yani 3200 Bitcoin satın almıştı. Tim Draper daha öncede Bitcoin ve diğer kripto paraların önemli bir yere sahip olacağını ve gelecek dönemde ticarette gerçek paralar yerine kripto paraların kullanılacağını düşündüğünü söylemişti.

Hatta biraz daha ileriye giderek, “Beş yıl sonra Starbucks’a veya McDonald’s’a gidip yasal para ile bir burger veya kahve almaya çalışırsanız, tezgahtaki kişi size gülecek”. Açıklamasını yapmıştı. Alınan bilgilere göre Draper şuanda 40 farklı kripto paraya yatırım yapıyor. Toplamda 230 milyon dolar değerinde bir kripto para yatırımına sahip.

[fat_coincap id=”5″]