Bitcoin hüsrana uğratmaya devam ediyor: 9,962 dolara geriledi

Bitcoin’de son dönemde yaşananlar yatırımcıları hüsrana uğratmaya devam ediyor


Bitcoin’de son dönemde yaşananlar yatırımcıları hüsrana uğratmaya devam ediyor. Birçok yatırımcının endişelenmesine ve yatırımlarını geri çekmesine neden olan düşüşler ile ilgili olarak kripto para dünyasında tanınmış isimler dahi şaşkınlıklarını ifade etmeye devam ederken, 11.500 doların altına gerileyen ve daha sonrasında 10.xxx dolar seviyesine gerileyen Bitcoin‘in son olarak bugün son sonunda 9,962 dolar seviyesine gerilediği görüldü.

Bitcoin’de 10 bin doların altına gerileme olması ile birlikte yatırımcıların dahi endişesinin çok daha fazla arttığına değinen yabancı kaynaklar,  kripto para dünyası ile ilgili son dönemde İngiltere, İsrail ve ABD başta olmak üzere birçok hükümetin devreye girmesi sonucunda gizli işler için artık kullanılmasından dahi endişe edildiğini yazdı.

Normal Yatırımcılar Korkuyor

Küçük çaplı yatırımlar yaparak günlük parasını çıkarmak isteyen yatırımcılar ise 9,962 dolar seviyesine gerileyen BTC için çok fazla endişeli. Bu endişe BTC’nin yükselişinin önüne geçen etkenlerden sadece birisi olarak bilinirken, BTC’nin 9000 doların altına inmesi durumunda işlerin daha fazla karışacak olduğu tahmin edilebilir. Bitcoin’in düşmesi ile birlikte diğer kripto para birimlerinde de düşüşler yaşanıyor.