50 Cent geri adım attı

50 Cent hakkında sosyal medyada ortaya çıkan milyonlarca dolarlık Bitcoin hesapları bulunduğu iddiası iflas davalarının ana gündemi oldu


50 Cent hakkında sosyal medyada ortaya çıkan milyonlarca dolarlık Bitcoin hesapları bulunduğu iddiası iflas davalarının ana gündemi oldu. İflas ettiğini ifade etmesine rağmen lüks yaşamından taviz vermeyen ve sürekli olarak iflas ettiğini ifade eden 50 Cent’in aslında iflas etmemiş olabileceği iddia ediliyor.

Yargıç tarafından görülen davada geri adım atan 50 Cent, kendisinin hiçbir zaman BTC hesabı olmadığını, sadece birkaç bin dolar para kazandığını açıkladı. Kendisi hakkında sosyal medyada ortaya atılan iddialar ile ilgili olarak açıklamalara yanıt vermemesi konusunda ise ”gerek görmedim” benzeri yanıt veren rapçi 50 Cent, daha önce soysal medya hesabından ise ”milyonlarca dolar kazandı” haberlerine olumlu dönüş yapmıştı.

Ne Yaptığı Bilinmiyor

Yargıç tarafından henüz daha dava devam ettiği için açıklama yapılmazken, mahkemeyi dolandırma, ifas görüntüsü verme gibi suçlamalar dolayısı ile Amerikan Federal Yasaları kapsamında Jackson’ın oldukça büyük cezalar alması gündemde olabilir. ABD’de bu tür davaların uzun sürmediği, cezaların ise çok yüksek olduğu bilinen bir gerçek. Zira mahkemeyi dolandıranlara yıllar boyu hapis cezası verildiği olabiliyor.

[bitcointicker]