Kripto para aktarımları nasıl yapılır?

Kripto para aktarımları ile ilgili olarak kullanıcıların merak ettikleri konuların başında ”kripto para aktarımı nasıl yapılır?” sorusu geliyor


Kripto para aktarımları ile ilgili olarak kullanıcıların merak ettikleri konuların başında ”kripto para aktarımı nasıl yapılır?” sorusu geliyor. Aktarımlar sırasında güvenlik ile ilgili olarak bir takım süreçler uygulanabildiği gibi bunun yanında Bitcoin yani kripto para aktaracak olan kullanıcının kayıtlı olduğu borsa sitesi üzerinden BTC cüzdanına aktarım yapmak için ilgili adımları takip etmesi yeterli olacaktır.

Paribu, BTCTURK gibi siteler üzerinden yapılacak olan aktarımlarda bir takım komisyonlar alınabiliyor. Bu komisyon bedelleri gönderecek olduğunuz aktarım sırasında size bildirildiği gibi bazı durumlarda ise bazı BTC borsalarında komisyon oranları daha düşük olabiliyor.

Aktarım Ne Zaman Geçer?

BTC aktarımı yaptığınız zaman ortalama olarak 5 dakika içerisinde karşı tarafın cüzdanına bu tutar geçecektir. Bazı durumlarda 24 saati bulabilen aktarımlar olduğu gibi, bazı sitelerde ise yatırımcının onay vermesi ve karşı tarafa bu ödemeyi yaptığını onaylaması gerektiğini belirten belgeler istenebilir. Bu genellikle ABD‘de bulunan kripto para satışı sitelerinde karşınıza çıkacak bir detay olduğu gibi, Türk sitelerinde ise bu durumlar ile karşılaşma durumu olmayacaktır.

[bitcointicker]