Bitcoin 2018 Sonunda Ne Kadar Olacak?

Bitcoin ile ilgili olarak 2018 yılının sonunda ne kadar olacağına dair tartışmalar sürüyor


Bitcoin ile ilgili olarak 2018 yılının sonunda ne kadar olacağına dair tartışmalar sürüyor. Türkiye ve dünyada akım halinde olan kripto paraların son dönemde başta ABD olmak üzere tüm ülkelerde ilgi görmesi, bir yandan ise sürekli olarak yaşanan düşüşlerin ardından tepki çeker hale gelmesi küçük yatırımcıları endişeye sürüklüyor.

Küçük yatırımcı zaten az olan parasının hangi alanda ve nasıl daha fazla değer kazanabilecek olduğunu sorarken, bunu araştırdığı sırada sorunlar yaşıyor, panikliyor ve Bitcoin‘de yatırdığı parasını geri çekerek endişe durumundan dolayı kar elde edemeden daha fazla zarar ile piyasadan çekilme kararı alabiliyor.

2018 Sonunda Artacak

İddialar ise 2018 yılı sonunda küçük yatırımcılar için performans olarak olumlu olacak gibi. Zira 2018 yılı sonunda analist Tom Lee tarafından yapılan bilgilendirme mesajına göre ”25.000 dolar ve seviyesinde” olacak olduğu iddia edilen Bitcoin’in 2800 dolar seviyesine kadar gerileyebilecek olduğu, ancak daha sonrasında ise bu yılın sonunda rekor fiyatlara erişmesinin mümkün olduğu belirtiliyor. Kripto paraların artış göstermesi ile birlikte yatırımcıların kazanması ise kesinlik kazanacak.