Abra CEO’su: Bitcoin’in Fiyatı Fırlayacak!

Kripto para cüzdanı ve ödeme altyapısı olarak faaliyetlerine devam eden Abra, son dönemde oldukça revaçta


Kripto para cüzdanı ve ödeme altyapısı olarak faaliyetlerine devam eden Abra, son dönemde oldukça revaçta. Şimdilerdeyse bu uygulamayı hayata geçiren ve CEO’luk görevini üstlenen Bill Barhydt, popüler kripto para birimi Bitcoin’in fiyatıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Pazar hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin’in son günlerde yaşadığı dramatik düşüşe rağmen değerleneceğini öne süren Barhydt, kesinlikle optimist bir bakış açısına sahip.

2018’de fiyatlar yükselişe geçecek

Basın mensuplarına verdiği bir demeçte Bitcoin’in ve diğer çoğu kripto para biriminin 2018 yılı içinde yükselişe geçeceğini söyleyen Abra CEO’su, buna gerekçe olarak ise kurumsal yatırımcıların ve milyar dolarlık hedge fonlarının artık yatırımlarını kripto para birimlerine yöneltme kararı aldığını “Hedge fonlarıyla ve yüksek gelire sahip bağımsız yatırımcılarla konuştum. Kripto para borsasındaki volatilite, yani fiyat oynaklıklarına bakarak bunda ciddi bir fırsat görüyorlar. Tahminime göre yatırımlarının ciddi bir kısmını kripto para birimlerine yatırabilirler” sözleriyle öne sürdü.

Kripto para pazarı kan kaybediyor!

Aralık ayının ortalarına doğru 800 milyar dolarlık pazar hacmine sahip olan kripto para borsası, aradan geçen süre zarfında yüzde 50 değer kaybına uğrayarak 300 milyar dolara doğru geriledi. Ancak her nedense Abra CEO’su bu tablonun yakında değişeceğine inanıyor.

Hatırlanacağı üzere Bitcoin, geçtiğimiz yıl tüm zamanların en yüksek değerine ulaşarak 20 bin dolar bandına yaklaşmıştı. Şimdilerdeyse o ışıltılı günlerini mumla arıyor.