Ethereum En Büyük Kripto Para Olabilir

Kripto paralar arasında ilk 3 sıralamasında yer bulan ve sürekli olarak ”teknolojisi en iyi ve en yüksek kripto para” olarak gösterilen Ethereum gücüne güç katarak gelecek yıllarda Bitcoin’in yerini alabilir

ethereum fiyatı yorum

Kripto paralar arasında ilk 3 sıralamasında yer bulan ve sürekli olarak ”teknolojisi en iyi ve en yüksek kripto para” olarak gösterilen Ethereum gücüne güç katarak gelecek yıllarda Bitcoin’in yerini alabilir. Bitcoin ile eşit olarak yarışan kripto para olarak görülen Ethereum’un daha fazla büyüyerek daha fazla yatırımcı çekebilecek olduğu iddiası ünlü isim Brian Kelly’den geldi. Kelly, kripto para dünyasında neler olabilecek olduğunun bilinmesinin imkansız olduğunu ifade ederek bunu bilmenin de pek fazla mümkün olmadığına değindi.

Brian Kelly, ”bundan 10 ila 15 yıl önce Myspace çok fazla popüler idi ama ne oldu? Bugün Facebook ve Twitter daha fazla popüler hale geldi ve tıpkı bu duruma benzer şekilde Bitcoin geride kalabilir ve Ethereum dünyanın lider kripto para birimi olarak karşımıza çıkabilir. Olmaz demeyin, olabilir.” dedi.

Ethereum Yükselişini Sürdürür İse Başarılı Olacak

Ethereum fiyatının artış göstermesi durumunda çok daha fazla yatırımcı çekebilecek seviyeye gelecek olduğunu belirten Kelly, bu sayede yatırımcıların daha fazla ilgi ve alaka gösterecek olmaları ile birlikte Bitcoin piyasa hacminde düşüşler, Ethereum piyasa hacminde ise yükselişler olmasının beklenen bir durum olabileceğini belirtti. Bu durumun ise Ethereum’un zaten mevcutta çok fazla ilgi gördüğü bu ortamda daha fazla ilgi görebilecek olduğu, hali ile gelecekte Ethereum’u daha fazla sık görebilecek olduğumuzu gösteren sonuçlar ortaya çıkabilir.