Türk yatırımcılar Bitcoin hakkında ne düşünüyor?

Bitcoin fiyatlarının durumu, piyasa hacmi orantısı ve diğer detaylar göz önüne alınarak Türk yatırımcıların Bitcoin hakkında ne düşündüklerini araştırdık


Bitcoin fiyatlarının durumu, piyasa hacmi orantısı ve diğer detaylar göz önüne alınarak Türk yatırımcıların Bitcoin hakkında ne düşündüklerini araştırdık. Türk yatırımcılar kripto para piyasası hacmi ile adından söz ettirmeyi başaran Bitcoin ile ilgili olarak yaptıkları yorumlarda bu sene kayıplar yaşasalar bile yeterince kazanç sahibi olduklarını, bazılarının ise kazanç sahibi olamadıklarından dolayı çok büyük olumsuzlar yaşadıklarını belirtiyor.

Yatırımcıların görüşü gelecek vaat eden kripto para birimi Bitcoin’in birinci sırada olduğu görüşündeler. Yatırımcıların düşünceleri Türkiye açısından bakıldığında yarı olumlu, yarı olumsuz belirsizlik içeriyor olsa bile gelecek vaat etmesinden dolayı Bitcoin konusunda beklentiler son derece fazlası ile var.

BTC konusu olumsuz olabilir

Türk yatırımcıların olumlu ve olumsuz olmak üzere değerlendirmeye aldıkları bu konunun nasıl değişecek olduğu ve geleceğe yönelik atılacak adımlarda nasıl fiyat artışları, düşüşleri ve piyasa hacmi verilerinin görülecek olduğuna bağlı. Kimi zaman artışlar olması, kimi zaman ise düşüşler olmasını iyi değerlendirmeleri gerekmekte.

*Bitcoin ve altcoin konusu dünyada yatırımcıların attıkları ve aldıkları kararlara göre değişiyor.