Ripple’da fiyat düşüşü devam ediyor

Ripple fiyatı düşmeye devam ediyor

xrp teknik analizi

Ripple fiyatı düşmeye devam ediyor. Kripto para fiyatlarının bir süredir yükselmeye başladığı ve piyasaların yeşil renkler ile göze çarpmaya başladığı görülürken, bugün tekrar gerileme yaşanmaya başlaması yatırımcıları oldukça fazla üzüyor ve gelişmeler kayıpların daha fazla artacak olduğunu gösteriyor.

Ripple’ın fiyat düşüşü yaşamaya devam etmesi, piyasanın olumlu ve olumsuz olarak etkilenmesine sebep olurken, diğer rakip kripto paralar Ripple’ın düşüşünden daha fazla yükselebiliyor ve olumlu olarak etkilenebiliyor. Bazı yatırımcılara göre fiyatın yükselmesi ve düşmesi arasında kalan çizgide atılan adımların etkisi son derece fazla olabiliyor.

Ripple neden düştü?

Ripple fiyatının neden dolayı düştüğü ise bilinmiyor. Analistler fiyat düşüşlerinin devam etmesinin beklentiler dahilinde olduğunu ve daha büyük oranlarda düşüşler yaşanabilecek olduğunu söylerken, yatırımcılar ise Ripple fiyatının tekrar artabilecek olduğu düşüncesinde olduklarını ve bir süre daha bu konuda ısrarlarına devam edecek olduklarını dile getirdi. Ripple’ın düşüş yaşaması diğer bazı altcoin fiyatlarınında düşmesine sebep olurken, en çok 2. sıradaki Ethereum etkileniyor. Ethereum fiyatının normal seyrinde sürdüğü biliniyor.