Bitcoin, Ocak ve Şubat arasında rekor seviyesinde tutunabilir

Bitcoin fiyatı Ocak ve Şubat 2019 ayları arasında rekor seviyede tutunabilir. Bitcoin’i bu zamanda bekleyen en etkili sonuç gelecek birkaç ay içerisinde fiyatının ne kadar yükselebilecek olduğu ve ne kadar fazla insanın yatırım aracı olarak Bitcoin’i tercih...


Bitcoin fiyatı Ocak ve Şubat 2019 ayları arasında rekor seviyede tutunabilir. Bitcoin’i bu zamanda bekleyen en etkili sonuç gelecek birkaç ay içerisinde fiyatının ne kadar yükselebilecek olduğu ve ne kadar fazla insanın yatırım aracı olarak Bitcoin’i tercih edecek olduğuna bağlı olarak değişecek. Bitcoin sahibi insan sayısının ve fiyatının artması durumunda gelecek Ocak ve Şubat ayları arasında tarihi rekor seviyelerinin tutunması ve devam etmesi ihtimali daha fazla yoğun hale gelecek.

Bitcoin’i Ocak ayında büyük performans bekliyor

Ocak ayı geçtiğimiz sene olduğu ve diğer senelerde olduğu kadarıyla yılın ilk ayı olmasından ve Bitcoin’in en fazla fiyat artış performansı gösterdiği ay olmasından dolayı önemli. Gerek bu konuda yatırımcıların tercihleri, gerek ise kripto para piyasasının toplam hacminin artması konularında bu gelişmeler önemli iken, Şubat ayında da rekor kırılması durumunda Ocak ayından Şubat ayına kadar fiyatın etkili olabileceği yatırımcıların beklentilerinden birisi..

Bitcoin’in kaderini belirleyecek olan aylar bu sene Aralık ile gelecek sene Ocak ayları arasında olacağa benziyor.