Dünya Devi Banka Ripple’ın XRP Tabanını Kullanmaya Hazırlanıyor!

Müşteri portföyünü öncelikli olarak ihracat ve ithalat yapan şirketler olarak belirleyen ve bu alanda dünya devi olan Londra merkezli Euro Exim Bank yaptığı açıklamada XRP dijital para birimini sinir ötesi ödemeler için kullanacağını açıkladı.  Kripto...

xrp teknik analizi

Müşteri portföyünü öncelikli olarak ihracat ve ithalat yapan şirketler olarak belirleyen ve bu alanda dünya devi olan Londra merkezli Euro Exim Bank yaptığı açıklamada XRP dijital para birimini sinir ötesi ödemeler için kullanacağını açıkladı. 

Kripto para birimi Ripple tarafından yapılan açıklamada Euro Exim Bank’ın SendFriend, FTCS ve JNFX gibi ödeme şirketleriyle birlikte sınır ötesi işlemlerde XRP tabanından yararlanacağını açıkladı. Ripple ayrıca Kuveyt merkezli önemli bankalardan olan BFC Bahrein, Ahlı Bank, GMT, Olypia Trust Company ve Pontual / USEND’in de RippleNet’e kaydolduğunu açıkladı. 

80 Ülke Genelinde Kullanılacak!

Ripple (XRP) tabanını kullanacak ilk banka olacak olan Euro Exim Bank’ın XRP teknolojisini birkaç hafta içerisinde sistemlerine entegre edeceğini açıkladı. Euro Exim Bank uyum ve operasyon başkanı Graham Bright, yaptığı açıklamada dijital varlıkları 80 ülke genelinde kullanmayı planladıklarını söyleyerek,  şu açıklamada bulundu:

Blockchain teknolojisinin ticaret finansmanında nasıl yardımcı olabileceği hakkında pazarlar hakkında çok fazla konuşma yapıldı. Şu anda 80’den fazla ülkede bulunan müşterilerimiz ödemeleri için bir platform oluşturmayı ve yerel insanlara yumuşak ve sürtünmesiz bir şekilde ödeme yapmalarını sağlamayı düşünüyoruz.

İngiltere merkezli Euro Exim Bank’ın Ripple’ın xRapid’e olan ilgisinin ilk olarak geçtiğimiz yıl Ekim ayında San Fransisko’da gerçekleştirilen Swell konferansına katılmasının ardından başladığı söyleniyor. Euro Exim Bank’ın ardından dijital para birimi Ripple’ın başka bankalar tarafından kullanılıp kullanılmayacağını zaman içerisinde göreceğiz.