Tom Lee’den Bitcoin İçin 20 Bin Dolar Açıklaması

Fundstrat Global’in kurucusu Tom Lee,  Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Bitcoin’in  bir kez daha yaklaşık 20.000 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması durumunda, 2017 yılındaki boğa koşusunun birçoklarının geçmişte iddia ettiği gibi bir balon...


Fundstrat Global’in kurucusu Tom Lee,  Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Bitcoin’in  bir kez daha yaklaşık 20.000 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması durumunda, 2017 yılındaki boğa koşusunun birçoklarının geçmişte iddia ettiği gibi bir balon olarak değerlendirilemeyeceğini belirtti.

Nouriel Roubini’nin söylediklerinin aksine, Tom Lee, Bitcoin’in bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu kırabileceğine inanıyor. Kripto para boğası Tom Lee’ye göre 2017’deki boğa koşusu bütün bu olanlardan sonra baloncuk olarak değerlendirilmemeli.

Nouriel Roubini Tökezledi

The Guardian, 2 Şubat 2018 tarihli haberinde Nouriel Roubini’nin açıklamalarından bir kesite yer vermişti. Bitcoin, Roubini’nin açıklama yaptığı dönemde ayı sezonu etkisi altına girmeye başlıyordu. Roubini’nin kripto para piyasasının düşüş trendine girdiği dönemde yaptığı açıklamadan bir kesit şu şekilde:

Bitcoin bütün baloncukların anası. Popüler kripto para birimi sadece dolandırıcıların ve şarlatanların işine yarıyor.

Ancak son zamanlarda piyasadaki yükseliş dalgası Roubini‘nin yanıldığını kanıtladı. Öyle ki kripto para piyasası son dönemde kayda değer şekilde küresel kabul gördü.

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!