Ripple, Yatırımcılarını Korkutmaya Devam Ediyor: Yüklü Miktarda XRP Transfer Edildi

Salı günü, üçüncü en büyük kripto para XRP, kripto para piyasasının geri kalanıyla birlikte yükselmeye başladı ve hızlı bir şekilde 0.24 dolar bandına yeniden ulaştı

Bitcoin rehberleri

Salı günü, üçüncü en büyük kripto para XRP, kripto para piyasasının geri kalanıyla birlikte yükselmeye başladı ve hızlı bir şekilde 0.24 dolar bandına yeniden ulaştı. Basın zamanında, XRP, küçük bir çöküşten sonra 0.23 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre XRP, son 24 saatte %7.23’lük büyüme kaydetti.

Bu sırada Ripple’a ait bir cüzdandan 100 milyon XRP transfer edildi. XRP topluluğundaki bazıları, fiyat artışının başladığı anda gelen bu yüklü transferler Ripple Labs’in fiyat manipülasyonu gerçekleştirmek istediğini düşünüyor. Söz konusu 100 milyon XRP’lik transfer, Whale Alert adlı Twitter hesabı tarafından tespit edildi ve raporlandı.

Ripple, 100 Milyon XRP’nin Kilidini Açtı

Kripto para piyasası uzun bir aranın ardından yeniden yükseliş sinyalleri vermeye başladı. Böyle bir anda Ripple’ın 100 milyon XRP’nin (23.823.138 $) daha kilidini açması öfkeyle karşılandı. Geçmişte, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, topluluğa Ripple’ın XRP fiyatını manipüle etmediklerini ve düşük tutmakla ilgilenmediklerini açıklamıştı.

Ancak bununla birlikte, bazı XRP yatırımcıları, yüklü miktardaki XRP’nin kilidinin açılmasının topluluğa ne gibi bir faydası olabileceğini umursamıyor. XRP yatırımcıları, Ripple’ın kâr elde etmek için yeniden yüklü miktarda XRP’yi piyasaya sürmeye hazırlandığını düşünüyor.

Bu şekilde düşünen Twitter kullanıcılardan biri de _Crypto_Maniac_ oldu. _Crypto_Maniac_ daha önce, XRP fiyatının yakında 50 dolara ulaşacağına dair içeriden doğrulanmamış bir bilgi dahi tweetlemişti.

https://twitter.com/_Crypto_Maniac_/status/1217202795104874496