Revain (R) Nedir? Yeni Başlayanlar İçin Temel Rehber

Revain (R) Nedir

Revain-R-Nedir-temel-rehber

Revain (R) Nedir?

Revain: Temel Bilgiler

  1. Revain, müşterilerin iş incelemelerini yayınlamaları için tarafsız ve adil bir ortam olmayı amaçlayan blockchain tabanlı bir inceleme platformudur.
  2. Platformun, merkeziyetsiz ve tarafsız incelemeleri sağlamak için blockchain teknolojisini ve sahte incelemeleri önlemek ve işletmelerin gelişmesine yardımcı olmak için AI ve IoT’yi kullandığı söyleniyor.
  3. Revain’in blok zinciri, orijinal incelemenin anlık görüntüsünü ağda sakladığından incelemelerin değiştirilmesine veya silinmesine izin vermez.
  4. Platform iki tokenla çalışır: R ve RVN. Kullanıcılara, yalnızca platform içinde kullanılan sabit bir para birimi olan RVN cinsinden ödeme yapılır. R token ise, takas ve ticaret için kullanılan harici bir tokendır.

Revain (R) Geliştirme

Revain web sitesi, kripto para biriminin arkasındaki ana yönetim komitesini oluşturan 16 üyeli bir ekipten oluştuğunu gösteriyor.

Ekip, çeşitli iş kollarında 10 yılı aşkın deneyime sahip bir girişimci olan CEO Rinat Arslanov tarafından yönetiliyor. Rinat Arslanov aynı zamanda bir risk kapitalisti ve blok zinciri meraklısıdır.

Diğer ekip üyeleri arasında CTO olan Maksim Voronin, COO Alexey Belashenko, Geliştirme Başkanı Alexey Abramov ve diğerleri yer alıyor.

Revain ekibinin onlara yardımcı olacak önemli bir danışmanı var: Resume Games’in CEO’su ve hem ABD hem de Asya’daki çeşitli teknoloji şirketlerinin yönetim kurulu üyesi Dmitri Fedotov. Dmitri Fedotov, drone teknolojisi, dijital pazarlama, AI ve otonom robotik dahil olmak üzere birçok alanda uzmandır.

Revain’in Faydaları Nelerdir?

Revain (R) Teknolojisi

  1. Revain, platformda alınan incelemelerin tarafsız olmasını sağlamak ve işletmelere değerli ve faydalı geri bildirimler yoluyla yardımcı olmak için AI ve IoT ile birlikte blockchain teknolojisini kullanıyor.
  2. Kullanıcılara şirketler tarafından Revain platformunda yorum yazmaları için ödeme yapılır.
  3. Sahte incelemeleri önlemek için Revain, şirketlerin çok sayıda yapay inceleme satın almasını veya üretmesini kârsız kılan bir formül geliştirdi. Formül aynı zamanda küçük şirketlerin, yorumları için kullanıcıları ödüllendirmesine de izin veriyor.
  4. Revain ayrıca şirketlerin incelemelerin kalitesini değerlendirmek için kendi standartlarını belirlemelerine olanak tanır. Ayrıca şirketler, belirlenen standartları karşılamıyorsa incelemeleri reddetme hakkına sahiptir.
  5. Kullanıcıların şu anda günde en fazla 5 inceleme göndermelerine izin verilmektedir, ancak bu sayı ileride bir “kullanıcı derecelendirmesine” bağlı olarak belirli kullanıcılar için artabilir.
  6. İnceleme ücretlerinin %90’ı, iki haftada bir kullanıcılar arasında eşit olarak dağıtılan kullanıcı ödülleri olarak dağıtılır ve toplam ödül, ödüllendirilen kullanıcı sayısına bölünür. Kalan %10 ise platforma gidiyor.
  7. Şirket, bir kullanıcının incelemesini reddetme hakkına sahiptir. Ancak kullanıcılar, platformda yüksek itibara sahip kullanıcılar olan merkezi olmayan bir “oracles” sistemi tarafından yönetilen bir redde itiraz edebilir.
  8. Kullanıcı iddiasını kanıtlayabilirse, şirket bir uyarı ve para cezası alır. Üç uyarıdan sonra dördüncü uyarı, şirketin platformdan bloke edilmesine yol açacaktır.
  9. Kullanıcılar, iki haftalık bir süre içinde incelemelerinden üçü otomatik filtreleme sürecinde reddedilirse veya aynı süre içinde incelemelerinden beşi şirket tarafından reddedilirse uyarı alabilir.
  10. Şirketlere benzer şekilde, dördüncü bir uyarı, o zamana kadar kazandıkları fonları geri çekmenin hiçbir yolu olmadan kullanıcıyı platformdan engelleyecektir.

Revain (R) Nasıl Satın Alınır ve Saklanır?

Revain Token (R) Satın Alma

Revain tokenları, Cryptopia, Gate.io, HitBTC, Idex, KuCoin ve diğerleri dahil olmak üzere 10’dan fazla borsada satın alınabilir. Borsalar öncelikle Bitcoin’i kabul eder, ancak bazıları Revain tokenleri (R) satın almak için ödeme olarak Ether, Tether, Litecoin vb. gibi para birimlerini kabul eder.

Bazı borsalar, ABD doları ve Rus Rublesi kabul eden Simex ve Yobit ve yalnızca ABD dolarını kabul eden C-CEX dahil olmak üzere R tokenleri karşılığında fiat para birimlerini bile kabul ediyor.

R Depolama

  1. Ethereum blok zincirinde bulunan R token, Ethereum’u ve  diğer ERC-20 tokenlarını destekleyen herhangi bir cüzdanda saklanabilir.
  2. Donanım cüzdanları en güvenli olanıdır ve Ledger Nano S ve Trezor ERC-20 tokenleri için çalışır.
  3. Exodus ve Mist, Ethereum ve tokenleri blok zincirinde depolayan masaüstü cüzdanlardır. Windows, Linux ve Mac işletim sistemleri ile uyumludur.
  4. Başka bir Ethereum cüzdanı olan Jaxx, Windows, Linux ve Mac PC’ler için bir masaüstü cüzdanı, Android ve iOS telefonlar için bir mobil cüzdanın yanı sıra Chrome ve Firefox uzantıları aracılığıyla bir web cüzdanı olarak işlev görerek onu en çok yönlü cüzdanlardan biri haline getiriyor.
  5. MyEtherWallet en popüler Web cüzdanıdır. Bunlara ek olarak ETHAdress, ERC-20 tokenlarını saklayan kağıt cüzdanlardan biridir.

Revain’i Diğer Kripto Para Birimlerinden Farklı Kılan Nedir?

  1. Revain, müşteri incelemeleri ve geri bildirimleri için bir platform sağlayarak onu benzersiz ve değerli kılan ilk ve tek kripto para birimidir.
  2. Revain’i geniş ve çeşitli kripto alanında öne çıkaran bir başka özellik ise, dahili işleyişi sabit tutmak için iki token kullanması, R harici token ve RVN’nin stabil dahili tokendir.

Revain’a Yatırım Yapmalı Mısınız?

Revain platformunda kullanılan fikir benzersizdir ve sahte incelemelerin önlendiği tarafsız bir inceleme platformu, pazarın şiddetle ihtiyaç duyduğu bir şeydir. Çünkü müşteriler genellikle yanlış incelemelere kapılır ve işletmeler de sahte incelemeler nedeniyle çalışmak için uygun geri bildirimler alamaz.

Bu ihtiyaç, projenin benzersizliğiyle birleştiğinde Revain’e diğer kripto para birimleri üzerinde bir avantaj sağlayarak onu muazzam olasılıklara sahip bir simge haline getiriyor.

R tokenlarına yatırım yapmak anında yüksek getiri sağlamayabilir, ancak değeri gelecekte büyük bir artış sağlayabilir. Bu da uzun vadeli yatırım için iyi bir olasılık haline gelir.