Vibe (VIBE) Nedir? Yeni Başlayanlar İçin Temel Rehber

Vibe (VIBE) Nedir

vibe-coin-nedir-temel-rehber

Vibe (VIBE) Nedir?

Vibe: Temel Bilgiler

  1. Vibe, VIBEHub’ın temel para birimi olarak hizmet veren merkezi olmayan bir blok zinciridir. Vibe, ERC20 Ethereum blok zincirine dayanmaktadır .
  2. Vibe kripto para birimi, VIBE sembolü ile gösterilir. Toplam arzı 267 milyon VIBE’dir.
  3. VibeICO,  4 Ekim 2017’de piyasaya sürüldü ve token satışı hemen ardından gerçekleştirildi. Kripto paralar önceden çıkarıldı.
  4. Vibe, müzik, sanat, eğitim, spor vb. gibi tüm alanlardan insanların hologramlarını yansıtmak için Volumetric video teknolojisini kullanan bir yardımcı programdır . Başlangıçta müzisyenler ve etkinlik organizatörleri arasında bir konser rezervasyon platformu olarak kullanıldı.

Vibe Geliştirme

  1. Vbe, Alessio Mack ve Matthew Myers tarafından kuruldu. Geliştirme ekibi, deneyimli geliştiriciler ve pazarlama uzmanları olan 12 çekirdek üyeden oluşur. Aynı zamanda bir kalite güvence üyesi olan Renee Isaac’e de sahiptir.
  2. Ekip, kripto paralar önceden çıkarıldıkça fiyat hareketlerinden ve piyasa değerlerinden bağımsız olarak platformu günceller.
  3. Platform, PlayStation (PS4), Microsoft HoloLens, Oculus ve Samsung ile ortaklık kurdu ve 2017’de ilk hacimsel performansını yakaladı.
  4. Vibe (VIBE), zincir dışı çözümlerini VIBE para birimini kullanarak mikro işlemlere entegre ederek canlı VR performanslarına da ev sahipliği yapacak .
  5. VIBEHub yakında kullanıcıların bir VR veya AR cihazı olmadan bile erişebilecekleri AR (Artırılmış Gerçeklik) platformunu modern tarayıcılar aracılığıyla daha fazla sürükleyici bir deneyimle başlatacak ve katılımı artıracak.

Vibe’nin Faydaları Nelerdir?

Vibe Teknolojisi

  1. VibeHUB, bir sanatçının fotogerçekçi hologram görüntüsünü canlı bir ortamda yakalayan hacimsel video teknolojisini kullanarak performansları kaydeder ve yayınlar. Ayrıca bu performansları çok uzakta da yayınlayabilir. Bu akış aynı zamanda kullanıcı etkileşimine izin verir ve kullanıcıları için benzersiz bir sürükleyici VR deneyimi yaratır.
  2. Etkinlikler / performanslar için HoloPresence için çoklu sensör stereografik kameralar kullanılır. Sanal dünya içerisinde farklı merkezler oluşturularak projelendirilirler.
  3. VibeHUB ayrıca kullanıcıların sanatçılar ile gerçek zamanlı sesli iletişim kurmasını sağlar. Performansları yansıtmak ve kullanıcıya performans gerçekten kişisel alanlarında gerçekleşiyormuş gibi hissettirmek için kendi özel VIBEHub VR ortamını oluşturur.
  4. Unity Engine, SteamVR SDK, Oculus SDK, Microsoft HoloLens SDK ve Sony PSVR SDK teknolojisinin bir kombinasyonu, Vibe donanımının çalıştırılmasına ve desteklenmesine yardımcı olur.

Vibe İşlem Süreci

  1. Kullanıcılar, VR başlıklarını takabilir, VIBEHub uygulamasını başlatabilir, bazı VIBE tokenlarını ödeyebilir ve istenen etkinliği görüntüleyebilir. Sanatçılarla kişisel etkileşim, hem kullanıcının hem de sanatçının aynı alanı kaplayacağı ekstra VIBE tokenları ödeyerek yapılabilir.
  2. VibeHUB, müzisyenlerin şarkılarını paylaşabilecekleri ve geri bildirim alabilecekleri bir Sanal busking biçimi oluşturur. Bu özellik, VIBEHub uygulamasına erişimi olmayan kimseyi bırakmamak için VibeHUB’ın tarayıcı sürümünde bile kullanılabilir.

Vibe Ana Özellikleri

  • Para Kazanma: Tüm sanatçılar , AR ve VR verileriyle uygulanabilen ‘hacimsel video varlıkları’ yardımıyla VibeHUB’daki hizmetlerinden para kazanabilir. Konserde yalnızca sınırlı izleyici kitlesine sahip olabilen sanatçıların erişimini artırır ve böylece taze gelir akışı için yollar açar.
  • Güvenli: VibeHub blockchain, hatalara karşı düzenli olarak izlenir ve ayrıca siber saldırılara karşı korumak için platformu günceller. Ayrıca korsanlık ihlallerine karşı da koruma sağlar.
  • Bağlantı:  Vibe, yazılımları Oculus Rift, HTC Vive ve PlayStation VR’a yayınlayan aktif bir müzisyen topluluğuna sahiptir. Güçlü BR platformu, merkezdeki müzisyenler tarafından onlara meşruiyet ve geniş medya kapsamı sağlamak için kullanılır.
  • Vibe’nin platformundaki tüm işlemler ERC-20 ile uyumlu olduğu için güvenilir bir blok zinciridir. Vibe Ethereum blok zincirine dayanmaktadır.

Vibe (VIBE) Nasıl Satın Alınır ve Saklanır?

VIBE Nasıl Satın Alınır?

Kullanıcılar, konserler gibi etkinliklere ve eğitim seminerleri ve atölye çalışmaları gibi sosyal etkinliklere VIBE para biriminde ödeme yaparak katılabilirler. Bu kripto para aynı zamanda dijital varlıklar satın almak ve VibeHub’da oy kullanmak için de kullanılıyor. Kısmen yakın zamanda piyasaya sürüldüğünden beri birkaç borsada mevcut; Binnace, EtherDelta ve HitBTC.

  1. Ayrıca VIBE kripto için 300’den fazla kripto para birimi alabilir, satabilir ve takas edebilirsiniz. Tüm büyük borsalardan geniş bir teklifle tüm kripto para birimleri için değiştirilebilirlik imkanı sunar.

VIBE Depolama

Vibe, Vibe cüzdanında saklanabilir. Bu bir ERC-20 tokenıdır. Bu nedenle ERC-20 ile uyumlu birden fazla üçüncü taraf cüzdan, VIBE tokenlarını saklamak için kullanılabilir. Örneğin:

– MyEther Wallet

-Ledger Wallet

– Trezor

Vibe Diğer Kripto Para Birimlerinden Nasıl Farklıdır?

Vibe, onu diğer çoğu kripto para birimlerinden benzersiz kılan çok sayıda öne çıkan özelliğe sahiptir.

  1. VibeHUB sahip olduğu özellikler sayesinde  uzun vadede (VR) teknolojisinin ön saflarında konumlanabilir.
  2. Katılımcılar konserler, eğitim seminerleri gibi çok çeşitli etkinliklere sanal olarak katılabilir ve hatta oyun oynayabilir. Ayrıca, VIBE kullanıcıları sanal bir pazara erişim sağladığından, kullanıcıların özel zevklerine ve gereksinimlerine göre özelleştirilmiş hizmetler sunmak için benzersiz bir teşhir fırsatı sunar .
  3. Uzun işlem süreleri nedeniyle görüntülemelerden geri dönüş elde etmenin zor olduğu YouTube’un aksine, müzisyenler VibeHUB’da gördükleri her görüntülemeden anında VIBE kazanabilirler.
  4. Platform operatörüne ödeme yapmak için klasik platformlarda olduğu gibi işlem ücreti alınmaz.
  5. VibeHUB yalnızca 3D gerçek zamanlı hologramlar oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda bunları kullanıcının özelleştirilmiş ortamında da yansıtır. Hatta hologramların boyutunu bile değiştirebilir. VibeHUB’ın çok sayıda özelliği göz önüne alındığında, bu coinin rakibi yok, bu da ona kalabalık blok zinciri alanında bile bir başlangıç ​​sağlıyor.