Bitcoin’in Geleceği Ne Olacak?

SETA bir panel düzenledi ve kripto paraların geleceği konulu bir panel düzenledi


SETA bir panel düzenledi ve kripto paraların geleceği konulu bir panel düzenledi. SETA Ekonomi Araştırmaları Direktörü Nurullah Gür’ün moderatörlüğünde, gerçekleşen seminere önemli isimler katıldı.

Erkin Şahinöz ve İslam Memiş gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşti. “Bitcoin Rüzgarı ve Kripto Paraların Geleceği” konulu panel, SETA Ekonomi Araştırmaları Direktörü Nurullah Gür’ün moderatörlüğünde Bitcoin gelecek dönemde nasıl bir değişim yaşayacak ve ne gibi değişiklikler olacak bu konulara parmak basıldı.  Şerif Dilek Bitcoin tüm piyasanın umudunu kaybettiği bir anda çıktığını bir anlamda büyük bir enerji getirdiğini yineledi. Ancak bitcoin üretimi konusunda da ciddi bir enerjinin harcandığını söyleyen Dilek, çevreye zarar vermeden üretim yapmanın son derece önemli olduğunu dikkat çekti.

“DEVLETLERİN BU PİYASALARI DENETLEMESİ VE DÜZENLEMESİ GEREKİYOR”

Erkin Şahinöz ise Bitcoin’in herhangi bir şekilde banka, yatırımcı, devlet ya da bir kuruluşa ihtiyaç olmadan bu noktalara geldiğini söyledi.

İslam Memiş ise Blockhain teknolojisinin gelecek adına çok önemli olduğuna vurgu yaptı.  Kripto paraların vergilendirilmesi ile ilgili de konuşan Memiş devletler bunu yapmak zorunda insanların mağdur olmaması için kripto para sektörünün sürekli olarak denetlenmesi gerekiyor şeklinde konuştu.

[fat_coincap id=”5″]