Bitcoin 24 saatte %0.52 değer kazandı

Tüm yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran ve son yılların en fazla kazandıran yatırımlarından birisi olarak Bitcoin, 2018 yılına kötü başlamıştı


Tüm yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran ve son yılların en fazla kazandıran yatırımlarından birisi olarak Bitcoin, 2018 yılına kötü başlamıştı. 2018 yılının başından beridir yaşanan düşüşler özellikle 2 hafta önce en yüksek seviyeye ulaşmış ve yatırımcıları endişeye sevk etmişti. Bugün ise BTC’nin yükselişi devam ediyor ve son 24 saat içerisinde %0.52 oranında daha fazla değer kazandığı biliniyor. 10.000 doların çok az üzerinde seyreden Bitcoin, TL karşılığı olarak 40.000 TL seviyesinde olurken, 1 BTC’nin 40.000 TL seviyesinden alınabildiği ve satılabildiği biliniyor.

Litecoin’de ise son 24 saat oldukça fazla kötü geçti ve yatırımcılarını derinden yaraladı. Son 24 saat içerisinde %3.29 oranında değer kaybettiği bilinen Litecoin’in yatırımcılarını üzdüğü öğrenildi.

Bitcoin Kazandıran Taraf

BTC’nin her daim kazandıran taraf olması ise alt coinlere yatırım yapılıp yapılmaması konusunda yatırımcıları ikiye ayırdı. Bazı yatırımcılar hemen alt coinlere yatırım yapılmaması gerektiğini savunmaya devam ederken, bazı yatırımcılar ise alt coinlere yatırımın hemen yapılmaya başlanarak ilk başlardan beri kar etme yollarının genişletilmesi gerektiğini savundu. Bitcoin bir süre önce 13.000 dolar seviyelerini aşmış ve birçok yatırımcı satış yapmıştı.

[bitcointicker]