Bitcoin 11 bin dolar seviyesinde

Kripto para denildiği zaman akla gelen Bitcoin bugün 11 bin dolar seviyesini aşarak yükselişini sürdürdü


Kripto para denildiği zaman akla gelen Bitcoin bugün 11 bin dolar seviyesini aşarak yükselişini sürdürdü. Geçen haftadan başlamak üzere %30 yükseliş gösteren Bitcoin bakalım daha ne kadar süre yükselmeye devam edecek. Kripto para tahmincilerinin tahminleri ne kadar başarılı olacak.

Bitcoin, TSİ 15.38 itibarıyla yüzde 3.03 artıda 11 bin 23 dolar seviyesine kadar geldi.  Yatırımcıları oldukça sevindirdi.Dijital para birimi olan Bitcoin son 18 günde ilk defa 11 bin dolar seviyesine geçti. Ciddi bir yükselişe doğru adım atmaya başladı.  Kısa süre önce ciddi bir düşüş yaşayan Kripto paralar son bir ayda toplanma sürecinde ve yavaş yavaş da olsa yükseliş göstermekte.  2017 yılının son ayında çok ciddi bir darbe alan Kripto paralar yeni yılın 2. haftasından itibaren toparlanmaya başlasa da eski seviyelerini ulaşamamıştı.

11 BİN DOLAR’ SEVİYESİNE GELDİ

Son 2 haftalık dilimde sürekli olarak değer kazanan Bitcoin ve diğer Kripto paralar yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başardı.  Bugün işlem saatlerinde 11 bin dolar seviyesine kadar yükselen Bitcoin’in  değerinin ilerleyen günlerde daha da artmasını bekliyoruz .Özellikle Asya ülkelerinden gelen Kripto para vergilendirme haberleri ve devlet büyüklerini açıklamalarının ardından Kripto Paralar çok büyük bir düşüş yaşamıştı.  Bitcoin başta olmak üzere bazı Kripto paralar %50 oranında değer kaybetmişti.

Daha sonrasında ise durumda açıklamaları ile tekrardan yükselişe geçen Bitcoin bugün itibarıyla 11 bin dolar seviyesine kadar geldi.