Abdurrahman Dilipak, kripto paraları eleştirdi

Yeni Akit gazetesinin dikkat çeken yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün köşe yazısında Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerini hedef aldı


Yeni Akit gazetesinin dikkat çeken yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün köşe yazısında Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerini hedef aldı. Kripto paraların 30 yıldan beridir getirilmesi beklenen bir düzen olduğuna değinen Abdurrahman Dilipak, Amerikan ve İngiliz bankalarının sektörü çok derinden izlediğini, bu sayede sektöre yön verdiklerini savundu. Kripto paraların çıkış bölgesinin İsrail olduğunu iddia eden Dilipak, İsrail’in şimdiden hacker görünümlü, ileri zekalı kişileri kripto paralar dolayısı ile izlemeye başladığını iddia etti.

Kripto paraların henüz şimdilik ”altın para” olmasının mümkün olmayacağını ancak gelecekte robotlar tarafından olası sorunların önüne geçmek adına herkesin bu tür paralara sahip olması gerektiğine değinen Dilipak, kripto paraların gelecekte çok daha güvenli ve kullanılan para birimlerinden olmasını beklediğini açıkladı.

Özür Diledi

Kripto paralar hakkında tam bilgisi olmadığı tahmin edilen Abdurrahman Dilipak‘ın dün yayınladığı köşe yazısında Blockchain ifadesi yerine Block Chance kelimesini kullanmasından dolayı tüm okuyuculardan özür dilediği görüldü. Dilipak’ın yazısına sosyal medyadan tepki gösterenler olduğu gibi, destekleyen ve daha fazla yatırım yapılması gerektiğini savunanlar mevcut.

[bitcointicker]