John McAfee: Panik Yapmayın

Analist ve yatırımcı John McAfee, Bitcoin fiyatında yaşanan kritik düşüşler sonrasında basına açıklama yaptı


Analist ve yatırımcı John McAfee, Bitcoin fiyatında yaşanan kritik düşüşler sonrasında basına açıklama yaptı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada hiçbir şekilde endişe edilmemesi gerektiğini vurgulayan ve yatırımcıların bu durumdan etkilenmeyecek olduğunu belirten John McAfee, kripto para piyasasında yaşanan bu düşüşlerin piyasanın rekor kırmasını sadece 30 gün geciktirecek olduğunu ve daha sonrasında durumun düzelecek olduğunu iddia etti.

Kripto paraların güvenilir ve tekrar yükselecek olduğunu belirten John McAfee, daha önceki haftalarda yaptığı açıklamalarında kripto para dünyasında yaşanan düşüşleri engellemek adına yatırımların elde tutulmasını, mevcut olan Bitcoin yatırımlarının daha fazla arttırılmasını ve teşvik edilmesi gerektiğini açıklamıştı.

Kesin Konuştu

McAfee, kripto para fiyatlarında yaşanan düşüşlerin bir süre sonra kesinlikle düzelecek olduğuna değindi. 30 gün içerisinde yükselişler olabilecek olduğunun ifadesini kullanan ünlü isim panik yapılmamasını önerdiğini, panik yaparak yatırımların satılmaması konusunda uyarıda bulundu.

Bitcoin fiyatları bir süredir tarihinde en düşük seviyelere kadar gerilemese bile son birkaç ayın en düşük seviyesine gerileyerek ciddi düşüş yaşamıştı. Yaşanan bu düşüş sonucunda ani satışlarda patlama yaşanmış ve dev yatırımcılar dahi kripto para borsalarında tuttukları varlıklarını satma kararı alarak ani satışlarda büyük patlamaların yaşanmasına sebep olmuştu. Bu durum ise sonucunda Bitcoin fiyatının daha da fazlasına düşmesine neden olmuş, sonucunda ise yine kaybeden Bitcoin yatırımcısı kişiler olmuştu. Gelecek 30 gün sürecinde fiyatların tekrar yükselmesine ve eski seviyeye dönülmesi bekleniyor.