John McAfee: Lütfen Gerçekçi Ol!

John McAfee, birkaç gün önce SEC tarafından tehdit aldığından ve hapis cezası alabilecek olması dolayısı ile bundan sonraki süreçte en ufak bir ICO ve tahmin yorumu yapmayacak olduğunu açıklamıştı


John McAfee, birkaç gün önce SEC tarafından tehdit aldığından ve hapis cezası alabilecek olması dolayısı ile bundan sonraki süreçte en ufak bir ICO ve tahmin yorumu yapmayacak olduğunu açıklamıştı. Bu tür yorumlar yapması durumunda kendisinin hapise girme durumunun kaçınılmaz olacak olduğuna değinen John McAfee, bugün Twitter hesabından Bitcoin fiyatı hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Bitcoin fiyatının geçtiğimiz yıl bugün 2560 dolar seviyesinde olduğunu ama bugün 6000 dolar seviyesinde olduğuna değinen John McAfee, bunun %140 oranında bir artış oranına denk geldiğine değindi.

Kısa vadeli düşünmeyi bırakarak gelecek uzun vadeli düşünmeye bakmak gerektiğine değinen John McAfee, bunu başarabilmek için beklemek gerektiğine değindi. Kripto paraların her sene daha hızlı bir yükseliş trendi içerisine girdiğine değinen ünlü isim, kısa vadeli işlemleri düşünen ve olumsuz yorum yapanların gerçekçi olması önerisinde bulundu. Son yaptığı açıklamasında eleştiri dozunu en alt seviyeye çektiği görülen John McAfee’nin aldığı tehditler dolayısı ile yazdıklarına fazlası ile dikkat ettiği yorumları yapılırken ABD’nin en etkili kurumlarından birisi olan SEC’in tepkisini çekmesi can güvenliğini dahi derinden etkileyen bir konu olarak yorumlanmıştı.

Çok Fazla Yükselecek!

Bitcoin fiyatı eğer ki beklentilerimiz tutar ise çok fazla yükselmesini bekliyoruz. Bunu başarabilmek adına bireysel yatırımcılar olarak yatırımlarımızı iyi değerlendirmek ve analistlerin açıklamalarından çok kısa ve uzun vadeli işlemlere bakmanız yeterli olacaktır.