Kripto Para Piyasası Hacmi 300 Milyar Dolara Yükseldi

Kripto para piyasası hacminde son 11 haftanın en büyük rekoru kırıldı


Kripto para piyasası hacminde son 11 haftanın en büyük rekoru kırıldı. Kripto para yatırımcılarının büyük bir dikkatle takip ettiği ve yükselmesinin güveni daha fazla arttıracak olduğunu belirttiği kripto para piyasası hacminde yaşanan gelişmeler yatırımcılara güven empoze etti. Yatırımını Bitcoin‘den yana tercih eden kişiler kar üzerine kar ederken, piyasa hacminin yükselmesinde asıl etkili olan gerçeğin ise kripto para fiyatlarında yaşanan yükselişler ile birlikte yatırımcıların daha fazla güven duymaya başlamasından ötürü olduğu, 11 haftalık yükselişin nedeninin yatırımcılara verdiği güven dolayısı ile olduğu iddia edildi.

Piyasa hacmi 300 milyar dolar değere yükselirken, yatırımcıların dikkatinden kaçmayan bu detay daha fazla yatırımcının tekrar Bitcoin’e dönmesinde etkili olacak bir detay olarak gösterildi. Yatırımcıların bir kısmının piyasa hacminde yaşanan düşüş dolayısı ile korktuğu ve piyasadan çekildiği iddia edilmişti.

İyi Bir Yükseliş Yaşadı

11 haftanın en büyük artışını yaşayan kripto para piyasası hacmi toplam oranı 300 milyar dolar seviyesinin üzerine çıkması ile yatırımcıları sevindirdi. Piyasa hacminde ne kadar daha fazla artış olur ise dışarıdan gelebilecek olan saldırılara karşı daha fazla güvenli olacağından dolayı birçok kripto para analisti piyasa hacminin 1 trilyon dolara çıkması durumunda daha güvenilir olacağı ve daha fazla insanın yatırımlarını güvenle kripto paralara yatırabilecek olduğunu düşünüyor.

Kripto para piyasası hacmi anlık olarak değişebildiğinden dolayı dikkatli olunması ve yatırımcıların dikkatle takip etmesi önerilmekte.