Hindistan Kripto Paralar Konusunda Kararsız

Hindistan kripto paralar konusunda yakın zaman içerisinde yeni kararlar almak adına yeni yasaları devreye sokmaya hazırlanıyor


Hindistan kripto paralar konusunda yakın zaman içerisinde yeni kararlar almak adına yeni yasaları devreye sokmaya hazırlanıyor. Ülke yönetimi kripto paralar konusunda aldığı kararların devreye alınası ile birlikte daha az sorun yaşanacak olduğunu ve ülkede kripto para yasalarının daha iyi olacak olduğu konusunda bilgi ve görüş sunarken, yatırımcılara sunacak olduğu ve kripto para madencilerine sunacak olduğu görüşü sürüyor.

Yatırımcılar kısa vadede Hindistan yönetiminin baskıları dolayısı ile bir süre sıkıntı yaşayacak olsalar bile kısa süre sonra bu kobuda yeni yasal güncellemelerin uygulanması bekleniyor.

Hindistan kararını verdi!

Hindistan yönetiminin kararını verdiği ve uzun dönemde ülkede kripto paralar konusunda bazı karışıklıkların olmasının beklendiği de bir iddia. Zira ülke yönetiminin kripto paralar konusunda verdiği bazı kararlar tepki çekerken, kripto paralar hakkında getirilecek olan yasaların bu konuda bazı alanlarda daha iyi düzen getirecek olduğu tahmin ediliyor.

Kripto para yatırımcılarının ise ülke genelinde aldıkları önlemler arasında başka ülkelere ait kripto para borsalarında yatırımlarını tutabildikleri gibi önlemler bulunmakta.