Bitcoin 4.500 dolara gerileyebilir mi?

Birkaç hafta önce konuşulan ve iddia edilen 4.500 dolar seviyesine dönüşün gerçek olabilecek olduğu bugün gerçekleşen düşüşler dolayısı ile tekrar alevlendi


Birkaç hafta önce konuşulan ve iddia edilen 4.500 dolar seviyesine dönüşün gerçek olabilecek olduğu bugün gerçekleşen düşüşler dolayısı ile tekrar alevlendi. Bir süre önce 4.500 dolar ve 2.500 dolara kadar gerileme olabilecek olduğu ve bu gerileme sürecinden sonra rekor kırabilecek olduğuna dai görüşler mevcuttu.

8.300 dolara kadar yükselen Bitcoin ise bu iddiaları bir nebze geride bırakmış gibi görünmesine rağmen bu süre zarfında hiçbir şekilde bu iddiaların geride kalmamış olduğu bugün yaşanan düşüş ile etkisini gösterdi.

Yatırımcılar bugün sabahtan itibaren düşüşlerin devam etmesinin akıllara tekrar 4.500 dolara kadar gerileme olabilecek olduğu düşüncesini getirdiğini paylaştı.

Asya ve ABD’liler belirleyecek

Bitcoin’in daha fazla düşüş düşmeyecek olduğunu ise Avrupa veya Ortadoğu bölgesi değil ABD ve Asya ülkelerinde yaşaya finans spekülatörleri ve milyoner yatırımcılar belirleyecek. Arz-talep dengesine göre gerileme olabileceği ve 4.500 dolara kadar büyük bir düşüş olmasının beklenti dahilinde olduğu ifade ediliyor. Yatırımcılar ise bu zamanda satışların uygun olmadığını ve belirli bir süre sonra tekrar büyük yükselişlerin olmasının beklenti dahilinde olduğunu tahmin ediyorlar.